Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Velvet enkellaarzen

Gianvito Rossi Margeaux vevlvet

Ineens heb je het; je moét een paar velvet enkellaarzen hebben. Fluweel of velvet was een van de grootste trends van 2016 en ook in 2017 gaan we het nog veel zien. Op Youtube en Instagram (de plek des onheils tegenwoordig…) zag ik een geweldig paar velvet Gianvito Rossi laarzen, maar gelukkig zijn er nog een hoop andere (betaalbare) opties. Ik kan nog niet kiezen 🙂

Gianvito Rossi Margeaux vevlvet blackGianvito Rossi Margaux 85 (ook in roze) via Mytheresa 695 euro
Tanya Burr Gianvito Rossi velvet boots

Deze blauwe Gianvito Rossi boots zag ik in een filmpje van de bekende Engelse YouTuber Tanya Burr. En ik vind de schoenen haar ontzettend cool staan! Wil ik ook 🙂

Meestal ga je in het najaar op zoek naar het perfecte paar laarzen. Maar dit jaar ben ik een beetje laat. Dat komt deels omdat het nu pas écht koud gaat worden en omdat mijn droomlaarzen (de Acne Jensen) het tócht niet bleken te zijn. Maar nu heb ik spontaan zin om op zoek te gaan naar een mooi paar enkellaarzen. Niet dat velvet enkellaarzen zo praktisch zijn in de regen of modder…

De felroze laarzen van & Other Stories heb ik in de winkel gezien en ik vind het een ontzettend gave knalkleur maar ik zou er nóóit mee op straat durven lopen. Gelukkig zie je dit soort laarzen in heel veel kleuren. Ik ben er nog niet helemaal uit welk paar het wordt.

Other Stories velvet boots pink& Other Stories roze velvet enkellaarzen via & Other Stories 145 euroUterqüe velvet boots redUterqüe rode velvet enkellaarzen via Uterqüe 125 euroRiver Island velvet boots greysRiver Island grijze velvet enkellaarzen via River Island 65 euro

Ik ben ook wel benieuwd wat jij van deze trend vind. Leuk? Of kies je liever voor een paar suède of gewone leren enkellaarzen?

Vorige post Volgende post

Lees ook