Schoenen

Isabel Marant Bobby sneaker

Isabel Marant Bobby Sneaker in purple

Ik ben misschien een beetje laat en de trend is misschien al overgewaaid. Maar ik was gewoon in het begin niet helemaal weg van de sneakers van Isabel Marant. Totdat Isabel Marant de Bobby sneaker introduceerde. Iets minder grof maar nog steeds dat Parijse je nai se quoi gevoel dat Isabel Marant zo geliefd maakt. Ik ben inmiddels om…

isabel-marant-bobby-sneaker-anthracite

De combinatie van sneaker en sleehak heeft in het verleden vooral héél slecht uitgepakt. Ik zal je een plezier doen en je er visueel maar niet aan herinneren. Maar het model van Isabel Marant was anders, het was casual doch fashionable en de wedge was niet overduidelijk zichtbaar. Stiekem loop ik toch graag op sneakers want dat loopt nou eenmaal toch een stuk comfortabeler dan een paar hoge hakken. Ik was toch wel erg benieuwd naar dit nieuwe fenomeen en de zoektocht was begonnen. Op het hoogtepunt van de trend, een jaar of twee terug, kon ik ze nergens vinden. Ze waren bij elke winkel die ik opbelde uitverkocht. Ik kan me nog herinneren dat een paar Bekett sneakers letterlijk binnen 1.5 uur uitverkocht op netaporter.com, ongelooflijk! Dat model vond ik bij nader inzien veel te groot en te lomp voor mijn maat 41. Ik gaf mijn zoektocht dus al vrij snel op en ik was de Isabel Marant sneakers ook al weer een beetje vergeten. Totdat mijn oog viel op de Bobby sneaker. Inmiddels zijn ze een stuk beter verkrijgbaar.

  • Isabel Marant Bobby Sneaker look

  • Isabel Marant Bobby Sneaker look

De Bobby is veel minder groot dan de Bekett. In plaats van drie velcro straps heeft de Bobby alleen normale veters en dit geeft een meer ingetogen uitstraling. Ik vind ze zelfs leuk staan onder een rokje! Iets wat ik bij de Bekett niet altijd het geval vind. Misschien is de sneaker wedge trend al voorbij, maar de kans is groot dat ik  binnenkort een paar grijze Bobby sneakers bestel. Al zou een paar rode ook niet verkeerd zijn, of paarse…

Koop online je eigen paar Isabel Marant Bobby sneakers via de BijenkorfMayke of Matches.

Vorige post Volgende post

Lees ook