Tassen

Mansur Gavriel Circle bag

Mansur Gavriel Circle bag Rococo

Met de bucket bag is Mansur Gavriel de laatste jaren erg populair geworden maar het merk uit New York blijft zichzelf gelukkig vernieuwen. Er komen nieuwe kleuren bucket bags maar ook nieuwe modellen en zelfs schoenen. Op hun Instagram kun je al een sneak peak zien van de herfstcollectie. Maar eerst nog even terug naar de lentecollectie. Die is nu te koop met onder andere deze nieuw Circle bag.

Mansur Gavriel Circle bag Blush pink detailsDe binnenkant van de Circle bag

De Mansur Gavriel Circle bag is een hele bijzondere geometrisch tas. Het heeft de vorm van een ouderwetse hoedentas, maar dan veel platter. Misschien niet heel praktisch, wel erg opvallend en een onalledaags model. Het is een echte eyecatcher dus.

De tas is gemaakt van het prachtige Italiaanse glad gelooide leer waar ik fan van ben. Dit leer ontwikkelt een mooi patina en kan verrassend goed tegen krassen. Het is stug, oogt mat en heeft een mooie glans. De Circle bag is in tegenstelling tot de meeste Mansur Gavriel tassen gevoerd in suède en bevat twee kleine vakjes.

Mansur Gavriel Circle bag storm blueCircle bag in storm blueMansur Gavriel Circle bag redCircle bag in flammaMansur Gavriel Circle bag moss greenCircle bag in moss greenMansur Gavriel Circle bag moss brandyCircle bag in brandyMansur Gavriel Circle bag blueCircle bag in blueMansur Gavriel Circle bag Blush pinkCircle bag in blush pink

Ik vind het een gewaagde tas. Een die het thuis in de kast beter doet als pronkstuk dan in de hand op straat. Maar Mansur Gavriel verzint wel de allermooiste kleuren. De donker fuchsia roze (‘Rococo’ genoemd) Circle bag die het model bovenaan dit artikel draagt, is adembenemend mooi.

Wat vind jij van dit model? Yay of nay? Ik hoor het graag!

Shop de Mansur Gavriel Circle bag voor 1190 euro nu via Net-a-Porter, Matches, Anita Hass of Luisaviaroma. Juist op zoek naar de originele Mansur Gavriel bucket bag? Ook die is bij deze winkels weer op voorraad!

Vorige post Volgende post

Lees ook