Tassen, TBH Favorites

Mijn favoriete tas van 2014: de Céline Trio

TBH Céline Trio large violet blueMijn moeder zei vroeger altijd dat je beter één goede tas per jaar kunt kopen dan een handvol slechte. Volgens mij bedoelde ze daarmee ook dat je vooral niet té veel tassen moet kopen. Maar dat vind ik maar lastig. Want waarom zou je maar één tas kopen als er zo veel mooie tassen zijn?! Zo is 2014 volgens mij wel het beste ‘tassenjaar’ tot nu toe. Zo kocht ik o.a. mijn eerste Chanel tas, maar ook een hele fijne Céline Trio. Uhm twee zelfs… Ik laat je vandaag mijn favo tas van het afgelopen jaar zien.

TBH Céline Trio large violet blue

Ik schreef al eerder een uitgebreide reveal over mijn Chanel Chevron. Nog steeds is het een van mijn favoriete tassen, al gebruik ik deze tas niet iedere dag (helaas). Daar is de tas te duur, te bijzonder en te kwetsbaar voor. Als de weersomstandigheden in Nederland het toe zouden laten zou ik de tas overigens wel veel vaker dragen. Want ja, hoe vaker je een tas draagt, hoe minder de cost per wear wordt!TBH Céline Trio large zwart

Afgelopen augustus met mijn zwarte Trio in Parijs

Een tas die ik wel héél veel gebruik is mijn Céline Trio. Zo veel zelfs dat ik er twee heb. Voor mijn verjaardag kocht ik een zwarte die helaas vrij kort daarna kapot is gegaan. Omdat ik wist dat ik die wel een paar maanden kwijt kon zijn aan een reparatie (duurt inmiddels al 4,5 maand…), kocht ik in Parijs ook een blauw exemplaar. De schouderband is heel dun en dat is ook meteen het minpunt aan deze tas, die breekt gewoon ontzettend snel. Al valt dat wel onder garantie gelukkig.

Ik houd normaal niet echt van blauw. Maar dit is zo’n prachtige kleur. Volgens Céline heet het ‘violet blue’, en dat is het ook. Het zit tussen koningsblauw en paars in. De tas zelf is klein, maar héél erg fijn. De tas bestaat uit drie pouches die met drukknopen aan elkaar zitten. Je kan eventueel de buitenste twee, ook bij elkaar als clutch dragen. En echt waar, er past zo veel in dit kleine tasje! Zelfs een iPad mini gaat er zonder problemen in.

TBH Céline Trio large violet blue

Een Céline Trio’s is de meest betaalbare tas van Céline. De regular Trio kost 650 euro en de large kost 750 euro in gewoon leer. De python, pony hair varianten zijn wel een stuk duurder. Céline is te koop bij de Bijenkorf Amsterdam, Caesar in Rotterdam, Azzurro Due in Amsterdam en Kiki Niesten in Maastricht.

 

 

Vorige post Volgende post

Lees ook