What's in my bag

What’s in my bag: Céline Large Trio

What's in my bag Céline large trio bag black

De krachtpatser in mijn eigen collectie is de Céline Large Trio. Die tas staat al maanden stipt op de eerste plaats van mijn favoriete en meest gebruikte tassen. Het begint een beetje saai te worden, maar als ik één tas moest kiezen, dan zou dat deze zijn. Waarom? Vanwege zijn fijne looks, het minimalistische design en de zee aan opbergruimte. Want er past echt veel meer dan je denkt in dit mini tasje.

What's in my bag Céline large trio bag black

Vroeger hield ik van grote tassen, hoe groter hoe beter. Totdat ik last kreeg van mijn rug en schouders. Groter, beter en dus ook zwaarder is niet altijd fijn. De Céline Trio bestaat uit drie losse delen waarvan je de twee buitenste ook als clutch kunt gebruiken. De losse pouches zitten met een drukknoop aan elkaar vast en de middelste pouch heeft een verstelbare schouderband.

What's in my bag Céline trio bag blackIn mijn tas

Ik heb een paar dingen áltijd in mijn tas zitten:
Lipsticks in wisselende samenstelling, spiegeltje, handcrème, pijnstillers, portemonnee + pasjeshouder, een of meerdere pennen, mijn iPad Mini en mijn iPhone en huissleutels natuurlijk (die vergat ik om op de foto te zetten). De iPad Mini past echt precies in de Large Trio.

What's in my bag Céline trio bag black

What's in my bag Céline trio bag black

Ik heb het al vaker gezegd, maar de Céline Trio is echt al zeker een jaar mijn favoriete tas. Ik kocht deze zwarte tas bij de Bijenkorf in Amsterdam, mijn blauwe Trio kocht in bij Céline in Parijs.

Ook op zoek naar een Céline Trio? Deze maat kost tegenwoordig 850 euro en Céline is te koop bij de Bijenkorf en Azzurro Due in Amsterdam, of kijk bij Caesar Donna in Rotterdam, Kiki Niesten in Maastricht of Fashionette.nl.

Bekijk hier de nieuwste Céline collectie voor aankomende lente.

Vorige post Volgende post

Lees ook