Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Aquazzura Wild Thing sandalen

aquazzura wild thing sandals

Er zijn een aantal merken waar ik op dit moment obsessed mee ben. Aquazzura is zo’n merk. Ontwerper Edgardo Osorio wéét hoe hij schoenen sexy kan maken. Hij startte eigenhandig de lace-up trend een paar seizoenen terug. Wie had ooit gedacht dat veters zo aantrekkelijk kunnen zijn?! Ik niet, maar toch hebben de Aquazzura Wild Thing sandalen een enorme aantrekkingskracht op mij. 

aquazzura wild thing sandals

De Wild Thing sandalen vind ik sexy, maar niet té door de lage hak en de speelse franjes. Perfect voor de komende feestjes en bruiloften deze zomer. Maar eigenlijk vind ik ze zo tof dat ik ze ook kantoor aan zou trekken. Het is toch een feestje om naar te kijken? Gewoon onder een casual jeans.

aquazzura wild thing sandals
aquazzura wild thing sandals

Vind je deze sandalen niet sexy genoeg? Ze bestaan ook met hak van 8 of 10 centimeter!

Shop deze Aquazzura Wild Thing sandalen voor 575 euro via Net-a-Porter of Matches. Meer weten over Aquazzura? Check dan Aquazzura.com (binnenkort opent de webshop!).

Vorige post Volgende post

Lees ook