Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Céline Trotteur tas

Celine Trotteur small grained forest green 176643ZMB.31LF

Ik ben super duper excited want ik heb deze week een trip naar Parijs geboekt! En je begrijpt dat de voorpret nu al is begonnen want wat ga ik daar shoppen? Naast de nodige make-up bij Sephora en macarons bij Laduree móet ik ook iets anders shoppen. Wat het precies wordt, weet ik natuurlijk nog niet. Maar een Céline Trotteur tas is een grote kanshebber.

the bag hoarder Céline TrotteurIk heb stiekem de tas al eens gepast bij de Bijenkorf in Amsterdam :pCéline Trotter small black lizard 176644a66.38no_1Trotter small in black lizard 2750 euroCéline Trotter small ruby calfskin 176643ACX.27RITrotter small in ruby 1550 euro

Als ik een unlimited budget had, kocht ik alles waar ik de laatste tijd over blogde. Maar helaas heeft mijn creditcard en bankrekening een limiet dus moet ik keuzes maken. Chanel espadrilles? Een Gucci tas? Of toch nieuwe Christian Louboutin pumps? Who knows, vooralsnog ben ik een beetje verliefd op de Céline Trotteur tas.

Dit is misschien wel de perfecte crossbody tas ever. Maar denk ik dat niet altijd?! Ruimer dan de Céline Trio (is trouwens ook een goede optie mocht ik een mooie kleur vinden), verkrijgbaar in fijne kleuren en het mooiste leer (grained of natural calf) en die sluiting! Alleen al om die speciale sluitingen hou ik zo van dit merk. De Trotteur heeft een goudkleurige sluiting in de vorm van een brede pijl die in de tas schuift.

Celine Trotteur small crocodile 176644ZMC.19BRTrotter small in krokodillenleer p.o.a.
Celine Trotteur small liz 176644a66.02vg_1Trotter small in lizard 2750 euro

Over de kleur ben ik nog niet helemaal uit. Een zwarte is perfect, maar Céline maakt de prachtigste kleuren rood en ook de exotic skins zijn fraai. Wel duur haha!

Shop Céline bij Caesar in Rotterdam, de Bijenkorf en Azzurro Due in Amsterdam of Kiki Niesten in Maastricht. In België kun je terecht bij Louise 54 in Brussel of Houben in Antwerpen. Bekijk alle Céline tassen op Céline.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook