Bag vs Bag, Tassen

Mango vs Chloé Hudson tas

Mango vs Chloé Hudson bag blackChloé maakt de ene hippe tas na de andere. Na de Drew, Faye en Georgia is de Hudson het volgende model dat je aan de armen van bloggers en celebs ziet bungelen. De Hudson is in tegenstelling tot de andere Chloé tassen best een uitgesproken model. De tas uit de fall Wil je niet te veel geld uitgeven aan een tas die misschien volgend jaar passé is? Overweeg dan deze Mango look-a-like en zoek de verschillen.

Chloé Hudson bag black runway fall 2015De Hudson in de herfst 2015 showChloé Hudson bag blackDetail van de Chloé Hudson tas

Alles aan deze Chloé tas is over te top. Oversized hardware, een brede schouderband en vooral heel veel lange franjes voor de perfecte boho look. De Hudson was een van de key pieces uit de collectie van deze herfst. De tas is uitgevoerd in glad leer met suède en heeft grove details. De franjes zijn door de tas gevlochten en de tas ziet er daarom lekker rauw uit.

En het Mango exemplaar is bijna exact hetzelfde maar dan uitgevoerd met zilverkleurige hardware. En het prijskaartje van 79,99 euro is een stuk vriendelijker. Deze Mango tas gaat voor dezelfde bohémien look waar Chloé zo goed in is.

Mango suede tas franjes Chloé

De Mango tas kost 79,99 euro en is online te bestellen via Mango. Toch liever de ‘echte’ Chloé Hudson tas? De mini variant kost 1550 euro en is onder andere te koop via Luisaviaroma, Monnier Frerès, Matches en Net-a-Porter.

[foto runway via Vogue Runway]

Vorige post Volgende post

Lees ook