Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Valentino Lock tas

Valentino lock tas header

Ik ben de laatste tijd erg fan van Valentino. De show tijdens Paris Fashion week was geniaal. Aan het einde van de show kwamen Derek en Hansel uit Zoolander de catwalk op en liepen mee! Dit ter promotie van de nieuwe Zoolander 2 film. Valentino was altijd een typisch Italiaans merk, maar onder de huidige creative directors is Valentino hard op weg om een nieuw cult merk te worden. De Rockstud accessoires  zijn al jaren een dikke vet hit en het ziet er naar uit dat dit nog lang zo blijft. Daarom word ik intussen steeds verliefder op de Valentino Lock tas.

Valentino lock mini redMini Lock 1200 euro

Ik heb lang over deze tas getwijfeld omdat ik niet zeker was over de staying power van Valentino en met name de Rockstud collectie. Want zijn studs wel zo tijdloos? Ik vind het altijd belangrijk dat ik jaren met een tas kan doen. Ik wil geen tassen (of schoenen) kopen die volgend jaar al last season zijn. Maar sinds ik mijn Rockrunner sneakers heb, ben ik om! Rockstuds zijn niet meer weg te slaan. Deze Valentino Lock tas is de perfecte mix tussen ladylike en stoer.

Valentino lock small nudeSmall Lock 1400 euroValentino lock tas blue beige blackMedium Lock 1680 euro

Alle Valentino Lock tassen zijn gemaakt van kalfsleer en afgewerkt met studs en een fijne. De binnenkant is geheel gevoerd in suède en dat is voor mij altijd een groot pluspunt want hierdoor voelt de tas extra luxe aan. Niets is zo stom om heel veel geld voor een tas te betalen en er dan achter te komen dat de voering van polyester (zoals bij de Chanel Boy!) is… De Lock komt in drie formaten, van small, mini tot medium en je kunt ze allemaal crossbody dragen.

Ik ga denk ik voor de mini die voor mij de perfecte afmetingen heeft. Qua kleur neig ik naar zwart, rood of nude. Of toch roze of mintgroen? Er is zo veel keus! Ahh keuzestress!

Wil je ook een van deze Valentino Lock tassen hebben? Valentino’s webshop heeft de laatste kleuren, maar je vindt een grote collectie bij Mytheresa, Shoebaloo of de Bijenkorf in Amsterdam.

Vorige post Volgende post

Lees ook