Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Céline mid heel sandalen

Celine mid heel sandals oxblood

Ken je dat? Dat je van het ene op het andere moment aan niks anders meer kan denken dan aan dat ene paar schoenen. Dat had ik dus deze week. Met het lekkere weer van vorige week ben ik hard op zoek naar een paar sandalen. En op Instagram zag ik deze Céline sandalen. Ze gaan niet meer uit mijn hoofd (helaas).

Oxford blood platform sandal by @celine #departementfeminin #celine #celineshoes

Een bericht gedeeld door Département Féminin (@departement_feminin) op


Door deze foto van de Franse boetiek Departement Feminin maakte mijn hart een sprongetje

De combinatie van de diep bordeauxrode kleur en suède is voor mij altijd een gouden combinatie. Net als zwart-goud is deze kleurencombo altijd goed.

En het helpt natuurlijk ook dat ze van mijn lievelingsmerk Céline zijn. Over het algemeen zijn de schoenen van Céline vrij ‘apart’. Maar deze sandalen zien er heel normaal uit. En door de brede hak lijken ze ook nog eens heel draagbaar.

Toch twijfel ik stiekem wel een klein beetje. Want de laatste keer dat ik zulke sandalen droeg kan ik me niet herinneren. En ik mag niets kopen voor mijn imaginary lifestyle: dingen waarvan ik ze wil dat ik ze zou dragen maar het in de praktijk niet doe. Zonde van het geld dus.

Maar plaatjes zijn het wel. Dit seizoen zijn ze ook er in het beige of lichtroze.

Celine mid heel sandals beige Celine mid heel sandals pinkCéline mid heel sandals 550 euro

Shop de Céline mid heel sandalen voor 550 euro via Céline.

Vorige post Volgende post

Lees ook