Schoenen

Yeezy Boost 350 sneakers

Yeezy Boost 350 sneakers moonrockDe meest gewilde sneakers van dit moment? Dat zijn zonder twijfel de Yeezy Boost 350 sneakers. Voor iedereen die alvast in de(online) rij staat om morgen een paar te scoren: veel succes! En voor degene die deze gehypte sneakers van Kanye West aan zich voorbij laten gaan: je weet niet wat je mist. Of juist wel want de kans is klein dat je een paar scoort.
Yeezy Boost 350 sneakers moonrock

De Yeezy Boost 350 sneakers zijn het meest gewilde item uit de hele collectie van Adidas en Kanye West. Dit paar sneakers is gemaakt van een geweven Moonrock (grijs/beige gemêleerd) stof met een dikke rubberen zool. Opvallend zijn de veters die door de schoen zijn geregen. Naast deze versie bestaat er ook nog een grijs/zwarte versie maar die is al lang uitverkocht.

Deze sneakers zijn, net als alle andere limited edition schoenen van Kanye West, zo populair en gewild omdat ze ontzettend schaars zijn. Ik heb me laten vertellen dat iedere winkel maar maximaal 20 paar binnen krijgt. En schaarsheid zorgt automatisch voor een stormloop op een product. En ik moet zeggen, ik word er ook wel een beetje hebberig van :).
Yeezy Boost 350 sneakers moonrock

Waar zijn deze Yeezy Boost 350 sneakers te koop? Beproef je geluk vanaf 10.00 bij Shoebaloo of probeer LuisaviaromaMytheresa en Matches.

Of bekijk hier de rest van de Yeezy season 1 collectie.

Vorige post Volgende post

Lees ook