Kleine lederwaren

5 Hermès items waarvan je niet wist dat ze bestonden

Hermes wishlist headerHèrmes maakt mooie tassen zoals de Birkin en Kelly. Maar zoals je weet kom je niet zomaar aan deze tassen. Gelukkig biedt de Hermès webshop uitkomt deze kerst. Ze verkopen namelijk de gekste, of misschien wel origineelste dingen. Wat dacht je van een Hermès fiets of kaartspel? Goedkoop zijn ze uiteraard niet. Maar nu je deze items kent, kunnen ze op je wishlist :).

De fiets

Hermès le flaneur d'HermèsFiets Le Flaneur d’Hermès 8900 euro

Hoe luxe wil je het hebben? De enige echte Hermès fiets is uiteraard uitgevoerd in leer, heeft 8 versnellingen en is gemaakt van lichtgewicht carbon. Het prijskaartje is niet licht, je betaalt zo’n 9.000 euro voor deze geweldig mooie fiets. Een goed slot zit er nog niet bij trouwens.

De asbak

Hermès asbak Balcon du Guadalquiver roodAsbak Balcon du Guadalquivir 440 euro

Roken is zo 1999. Maar stel dat ik nog zou roken, dan zou ik deze Hermès asbak in mijn huis zetten. De kracht van de tekening, het exuberante rood, de weelde en diversiteit van de stukken maken dit een prachtig onderdeel van het tafelservies. Want ja, er is een compleet servies van. Het was nog nooit zo stijlvol om een sigaret uit te drukken. Kosten? 440 euro.

Het memoryspel

Hermès memoryspel Emile HermèsMemoryspel 180 euro

Voor 180 euro ben je in het bezit van het enige echte Hermès memoryspel. Het is bijna zonde om te spelen, want de kaarten zien er uit als kleine kunstwerkjes. Ze zijn voorzien van paarden, zadels en andere typische Hermès dingen.

De USB-stick

Hermès usb stick swift malachietUSB-stick in Swift leer 225 euro

Wie gebruikt ze tegenwoordig nog? Bij Hermès wel, want een mooie leren omhulsel maken voor ‘de cloud’ zie ik nog niet gebeuren. Wel voor deze USB-stick van 16 GB.

De geurkaars

Hermès geurkaars nuit de solstice gmGeurkaars Nuit de Solstice 350 euro

Hermès is misschien niet hét merk als je denkt aan geurkaarsen. Rituals, Diptyque en Jo Malone staan meer bekend om hun geurkaarsen. Maar Hermès heeft natuurlijk ook een succesvolle parfumlijn. En dan mag een huisparfum niet ontbreken. Bij Hermès zit de geurkaars in een porseleinen houder met een emaille binnenkant. Erg luxe! Maar dat mag ook wel voor 350 euro. Die houder kan je altijd nog hergebruiken als schaal. Staat leuk bij de asbak.

Toch liever een tas? Geen nood, Hermès verkoopt een aantal modellen ook gewoon online. Check Hermes.com voor alle lederwaren.

Vorige post Volgende post

Lees ook