Schoenen, Shoe Sunday

7x ladylike brogues

Ladylike brogues

De brogue is een klassieke schoen die te altijd te herkennen is aan het patroon met gaatjes op de neus. Ooit ontworpen in Ierland als de voorloper van de regenlaars (door de gaten kon het water makkelijk weg lopen), maar inmiddels is het net als de derby en oxford een chic model. Oorspronkelijk alleen voor mannen, maar anno 2015 zijn er gelukkig ook heel veel ladylike brogues op de markt. Ik laat je vandaag de seven mooiste zien.

ASOS matched leather broguesASOS Matched brogues in nude leer via ASOS 63 euro

Brogues voor vrouwen zijn de perfecte keus als je een paar schoenen zoekt die comfortabel en netjes zijn. Ze laten je casual outfit er net wat netter uitzien. Draag ze onder een broek en jasje voor de androgene look, of draag ze juist onder een jurkje of rok. Brogues voor vrouwen hebben allemaal een smallere pasvorm en soms ook een hogere hak zodat het niet lijkt alsof je de schoenen van je vriend of vader aan hebt. En je vindt ze in een heleboel verschillende kleurcombinaties zodat ze bij elke outfit passen.

Christian Louboutin Zazou broguesChristian Louboutin Zazou brogues via Net-a-Porter 645 euroChuch's Catherine R broguesChurch’s Catherine R brogues via Church’s 490 euroDolce & Gabbana embellished broguesDolce & Gabbana brogues via Matches 695 euroDune taupe suede broguesDune brogues in suède via de Bijenkorf 99 euroPrada metallic rose broguesPrada metallic brogues via Prada 675 euroZara brogues zwart burgundyZara zwart met donkerrood brogues via Zara 69,95 euro

En wat vind jij van deze schoenen? Zou je ze zelf dragen of juist helemaal niet? Ik hoor het graag in de comments

Vorige post Volgende post

Lees ook