Best Budget Buys, Schoenen, Shoe Sunday

Best Budget Buy: Filling Pieces Top Tab sneakers

Filling Pieces Low Top Tabs white

Het Nederlandse Filling Pieces brengt sinds 2009 betaalbare en mooie sneakers op de markt. Ze vullen het gat tussen Nike’s en veel duurdere designersneakers. En Filling Pieces maakt geen rip off’s van duurdere merken maar hebben duidelijk een eigen stijl. De Filling Pieces Top Tab sneakers zijn nieuw dit seizoen. En met een prijskaartje vanaf 250 euro heb je een tof paar Nederlandse high end sneakers in huis.

Filling Pieces Low Top Tabs beigeLow Top Tab in beige 250 euro

Het is niet de goedkoopste Best Budget Buy ever. Nee, voor een echt goedkoop paar schoenen ga je naar Zara. Maar Filling Pieces is ook weer niet zó vreselijk duur. Voor de prijs van twee paar Nike of Adidas sneakers heb je een veel exclusiever paar in huis. En bovendien worden de sneakers van Filling Pieces met de hand gemaakt in Portugal gemaakt. In tegenstelling tot Nike die hun sneakers in het Azië laten maken.

Filling Pieces Low Top Tabs blueLow Top Tab in blauw 250 euro Filling Pieces Low Top Tabs whiteLow Top Tab in wit 280 euro

Guillaume Philibert heeft een achtergrond in architectuur en dat zie je ook duidelijk bij deze sneakers terug. De ‘Sky’ zool is heeft een vloeiend lijnenspel. Filling Pieces probeert altijd nieuwe materialen en technieken uit. De naam Top Tab van deze sneakers komt van de nieuwe manier waarop de veters zijn verbonden met de schoen. Geen gaten maar ‘tabs’ bovenop van leer waar je de veters doorheen rijgt.

Shop de Filling Pieces Top Tab sneakers nu via FillingPieces.com. Prijs vanaf 250 euro.
Vorige post Volgende post

Lees ook