Schoenen, Tassen

Kenzo x H&M accessoires

Kenzo x H&M campaign

Ieder jaar brengt H&M samen met een designer een speciale collectie uit. Het is vaak een super gewilde collectie die binnen no time uitverkocht is. Vroeger lag ik zelf nog wel eens voor de deur maar tegenwoordig waag ik mijn geluk via internet. Dit seizoen is het de beurt aan Kenzo. Kijk je mee naar de accessoires van deze collectie?

Kenzo x H&M zebra bag Kenzo x H&M zebra bagSchoudertas 49,99 euro
Kenzo x H&M slippersSlippers 79,99 euroKenzo x H&M zebra boots Enkellaarsjes 179 euro

De collectie is niet voor watjes. Het is een clash tussen bekende Kenzo prints in verschillende kleuren. Van neon groen tot roze en gecombineerd met oranje en blauw. Kenzo staat bekend om de heftige prints, kleuren en invloeden van over de hele wereld. Zelfs omschrijven ze het als een urban jungle. En ja dat klopt wel. Hallo tijger en zebraprint!

Carol Lim en Humberto Leon (van het New Yorkse Opening Ceremony) zijn sinds 2011 de hoofdontwerpers bij Kenzo. Kenzo is van oorsprong een Japans merk en was in de jaren 70 populair. In 2011 maakte de trui met tijgerkop een comeback en nu zie je ze werkelijk overal. Zo’n zelfde trui zit niet in de collectie, wel een t-shirt met een tijger. Ik durf te wedden dat dit het populairste stuk is uit de hele collectie! Maar er zijn dus ook een aantal tassen en schoenen.

De leukste tas, en het meest draagbare stuk uit de hele collectie, is de Kenzo shopper. Dit is een leren versie van het papieren tasje dat je normaal in een Kenzo winkel krijgt. Het is ook meteen het enige stuk waar de tijgerkop op te zien is. Moet je wel heel goed kijken! Hint: de sluiting.

Kenzo x H&M shopper largeShopper leer large 179 euroKenzo x H&M shopper smallShopper leer small 99 euroKenzo x H&M orange pouch Kenzo x H&M blue pouchPouch 49,99 euroKenzo x H&M Chelsea boots orangeChelsea boots 149 euro

Kenzo x H&M backpack menRugzak 149 euro

Kijk vooral ook bij de mannen, want deze groene rugzak wordt op de herenafdeling verkocht. De kleuren zijn subtiel en de rugzak lijkt me lekker praktisch.

Ik denk dat ik dit jaar de H&M collectie oversla. Ik ben geen enorme Kenzo fan (te druk!) en de collectie is een beetje buiten mijn comfortzone. Ik ben wel erg benieuwd wie de roze zebraprint boots gaat rocken.

Wat vind jij van deze collectie? Heb jij iets op het oog? Hoor het graag in de comments!

Shop de Kenzo x H&M collectie vanaf 3 november 10.00 op hm.com/kenzo of in een van de H&M winkels. De hele collectie kan je nu al zien in de preview!

Vorige post Volgende post

Lees ook