Tassen

Charlotte Olympia Feline tas

Charlotte Olympia Feline pony hairIk ben al jaren fan van de Charlotte Olympia Kitty flats. Want hoe cute zijn haar signature schoenen met het kattengezicht? Zelfs voor een niet-kattenliefhebber zoals ik zijn deze schoenen onweerstaanbaar. En Charlotte Olympia speelt daar op in met een hele Kitty collectie. Deze Charlotte Olympia Feline tas is het nieuwste item.

Charlotte Olympia kitty velvet flatjesDe bekende Charlotte Olympia Kitty flats via Net-a-Porter 395 euro

Deze mini crossbody tas is eigenlijk een WOC (wallet-on-a-chain). Het is een mini portemonnee aan een schouderband. Deze leren tas is gevoerd met goudkleurig leer en je hebt binnenin ruimte voor een aantal pasjes, je telefoon en bijvoorbeeld een lipstick. Niet veel meer want de tas is vrij compact. Een beetje zoals de Chanel WOC dus, maar dan speelser door de kattendetails.

Ik ben een groot fan van dit soort kleine tasjes. Je neemt nooit te veel mee en ze zijn ideaal voor een middagje shoppen of een avondje uit. En je wordt toch hartstikke vrolijk bij het zien van dit schattige tasje?

Charlotte Olympia Feline tas zwart Charlotte Olympia Feline pink
Charlotte Olympia Feline tas rood

Shop deze Charlotte Olympia Feline tas via Mytheresa voor 575 euro. Net-a-Porter heeft ze ook, maar daar zijn ze een stuk duurder (665 euro).

Vorige post Volgende post

Lees ook