Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Chanel WOC (wallet on a chain)

Chanel WOC red lambskin

Volgende week begint Chanel met het verhogen van de prijzen. En dat is goed te merken want over de hele wereld staan er flinke rijen voor de Chanel boetieks. Ook bij mij is de Chanel frenzy uitgebroken. Want ook ik wil nog wel graag een nieuwe Chanel tas voordat de prijze honderden euro’s duurder worden! Kleine crossbody tasjes zijn op dit moment favoriet en een Chanel WOC, wallet on a chain, lijkt mij de perfecte classy tas. Hebben! Voordat ie straks véél duurder is!

[Update met de prijzen van oktober 2017 én ik heb inmiddels deze droomtas gekocht!]

Chanel WOC grained calfskin blackChanel WOC in grained calfskin 1520 euro  (niet meer te koop volgens mij)
Chanel WOC camelia blackChanel Camelia WOC 1795 euro
Chanel WOC quilted pink liningChanel WOC met fluo roze voering 1450 euro (niet meer te koop)Chanel WOC red lambskinKlassieke WOC 1865 euro

Een Chanel wallet on a chain is eigenlijk een mini versie van de Classic Flap van Chanel, maar dan in een portemonnee slash crossbody slash clutch versie. Heel erg handig als je niet veel mee wilt nemen. De tas is dus eigenlijk een grote portemonnee aan een ketting (tsja dat is dan ook de letterlijke vertaling! En voor bijna de helft minder dan een normale Classic Flap! Er is een vak voor pasjes, een groot vak en een vak met een rits. De tas is net groot genoeg voor je telefoon, lipstick en een pakje kauwgom. Meer heb ik niet nodig voor een avondje uit. En heb ik wel meer nodig? Dan gebruik ik extra tas.

Chanel WOC Boy blackChanel Boy WOC 1980 euro
Chanel WOC boy chevron short chainChanel WOC boy chevron short chainChanel WOC boy chevron met een korte chain 1850 euro (niet meer te koop)

Een Chanel wallet on a chain is verkrijgbaar in heel veel uitvoeringen: van de romantische Camelia WOC, tot de stoere Boy WOC en natuurlijk de klassieke quilted WOC. Oh en daarnaast heb je natuurlijk nog alle variaties die ieder seizoen uitkomen. Ik zou graag de klassieke quilted willen. Maar deze Boy Chevron WOC van de afbeelding hierboven is ook prachtig… Alleen bij deze versie is de chain niet lang.

Chanel WOC striped denimChanel WOC in striped denim 1450 euro  (niet meer te koop)Chanel WOC navy quiltedChanel Coco Boy WOC 1850 euro  (niet meer te koop)Chanel WOC 2.55 reissue embellishedChanel Symbol WOC p.o.a.

Het allerliefste ren ik direct naar de Chanel boetiek om een van deze beauties te kopen. Maar volgende maand ben ik jarig, dus wie weet heeft iemand anders deze hint al opgevangen?!

Voor alle modellen en collecties check je Chanel.com of ga langs een Chanel boetiek.

Vorige post Volgende post

Lees ook