Schoenen, Tassen, Winkels

De Bijenkorf sale winter 2015

bijenkorf sale winter 2015

Mijn favoriete warenhuis heeft weer uitverkoop! Sinds gisteren zijn heel veel artikelen met 30 tot 50% afgeprijsd. Kerst is voor velen de leukste tijd van het jaar, maar de uitverkoop komt er voor mij ook dicht in de buurt. Woon je niet in de buurt? Check dan snel deBijenkorf.nl of bekijk mijn favorieten uit de sale.

Les Petit Jouers Alex love bagLes Petit Jouers Alexa Love bag van 875 voor 612,50 euro

In de filialen van de Bijenkorf (Amsterdam is mijn favoriet, zeker met de nieuwe beauty-afdeling <3) vind je nog veel meer moois. In Amsterdam vind je onder andere nog Fendi, Balenciaga, Jimmy Choo, Chloé, Sophia Webster, Givenchy, Mulberry, Valentino. Het is dat ik nu op vakantie ben, anders was ik zeker even langs geweest (#firstworldproblems hè?).

Op mijn sale wishlist staan een paar Valentino pumps, sneakers of tas. Maar daarvoor moet ik dus langs Amsterdam. Fingers crossed of er nog iets is na mijn vakantie!

Proenza Schouler ps1 mediumProenza Schouler Ps1 medium in oranje van 1350 voor 810 euroKenzo platform sliponsKenzo platform slipon sneakers in grijs van 260 voor 115 euro
Isabel Marant Bart leopard sneakersIsabel Marant Bart sneakers met luipaardprint van 350 voor 245 euroDiane von Furstenberg voyage on the go pink bagDiane von Furstenberg Voyage on the go tote van 315 voor 220,50Tory Burch York tote burgundyTory Burch York shopper van 285 voor 199,50Sam Edelman bootsSam Edelman Petty enkellaars van 189,95 voor 94,97
Marc by Marc Jacobs too hot to handle redMarc by Marc Jacobs crossbody van 210 voor 147 euro

Heb jij al iets gescoord uit de sale van de Bijenkorf? Ik hoor het graag!

Vorige post Volgende post

Lees ook