Schoenen, Tassen

Dior lente/zomer 2018 schoenen en tassen

Christian Dior spring summer 2018 bags

Met Maria Grazia Chiuri aan het roer wéét je dat de collecties veel tassen en schoenen opleveren. Bij Valentino leerde ze hoe belangrijk accessoires zijn. En hoe belangrijk millenials zijn voor de mode. En wat levert het op voor komend seizoen? Vooral veel Instagram waardige tassen en comfortabele schoenen. Want dat koopt de gemiddelde millennial graag.

Christian Dior spring summer 2018 bags shoppersCanvas shoppers

Ik had er nooit zo over nagedacht, maar in 2017 is het voor veel mensen óók belangrijk hoe iets overkomt op social media. Je koopt misschien iets sneller iets wat er ook heel tof uitziet op Instagram. En voilà deze collectie van Dior is daar echt perfect voor. Knallende kleuren en grote logo’s zijn precies de dingen die het goed doen op Instagram.

Hoe leuk Instagram ook is, ik koop persoonlijk liever iets waar ik verliefd op ben en wat me in het dagelijks leven ook goed staan. Zónder Instagramfilter!

Christian Dior spring summer 2018 bags jadiorJ’adior tassenChristian Dior spring summer 2018 bags dioraddictDioraddict tassenChristian Dior spring summer 2018 bags d-fence saddle bagD-fence saddle bagsChristian Dior spring summer 2018 bagsLady Dior en hobo tasChristian Dior spring summer 2018 bagsLadi Dior en hobo met fringes

Wat een verschil met het Dior van Raf Simons he? Dat was vrouwelijk, ingetogen, minimalistisch en kleurrijk. Het nieuwe Dior is nog steeds vrouwelijk, maar wel stoer en modern.

Christian Dior spring summer 2018 shoes Christian Dior spring summer 2018 shoesPlatte comfortabele en makkelijke schoenen

Check Dior.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook