TBH Favorites

Happy Birthday Chanel – vanavond op RTL Nieuws!

Happy Birthday Chanel RTL Nieuws

Morgen opent de tentoonstelling “Happy Birthday Chanel” in het Tassenmuseum in Amsterdam. In februari van dit jaar is het precies 60 jaar geleden dat Coco Chanel de 2.55 tas heeft ontworpen. De 2.55 verwijst naar februari 1955 en de tas viert deze maand dus haar verjaardag. Vanavond zendt RTL Nieuws een item uit over deze tentoonstelling en ik ben gevraagd om meer over deze tas en mijn liefde voor tassen te vertellen! Kijken jullie vanavond ook om half acht?

De uitzending gemist vanavond? Bekijk het item hieronder terug!

Chanel 2.55 reissue flap bagDe 2.55 van Chanel

Vanaf 1 februari te zien in het Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam: Happy Birthday Chanel. Een tentoonstelling over de iconische Chanel 2.55 tas. Ga dat zien!

De meest iconische Chaneltas, model 2.55, viert in 2015 haar 60e verjaardag. Daarom zet Tassenmuseum Hendrikje dit geliefde exemplaar vanaf 1 februari t/m 3 mei 2015 in de spotlight. Het museum exposeert in het historische 17e eeuwse grachtenpand uiteenlopende exemplaren van dit veelbesproken model. Daarnaast wordt meer verteld over het ontstaan van de tas, de invloed op het modebeeld en de codenaam 2.55.

Lees hier meer over de aankoop van mijn eerste Chanel tas!

 

Vorige post Volgende post

Lees ook