Schoenen, Shoe Sunday

Hot or not? Christopher Kane sneakers met veren

christopher kane sneakers feathers pink green

Is het moestuintje? Een bloemenveld? Nee het zijn de neopreen sneakers van Christopher Kane. Deze high-top sneakers zijn versierd met groene en roze veren en een grote plastic buckle. Dat maakt deze sneakers erg bijzonder. Maar bijzonder op een leuke of aparte manier?

christopher kane sneakers feathers pink greenchristopher kane sneakers feathers pink greenChristopher Kane is niet je standaard ontwerper. De 34-jarige ontwerper houdt van nieuwe materialen, technieken en combinaties. Nou dat zie je helemaal terug in deze sneakers. De groene sneakers van neopreen hebben een dikke rubberen zool, gekruiste elastische band en een hele hoop groen en roze veren.

Als je weet dat Kane erg is van nieuwe combinaties dan snap je het idee van deze sneakers wel. Maar of ze ook mooi zijn? Ik weet het niet. Ik vind ze vooral heel erg bijzonder. En om eerlijk te zijn zie ik er nog niemand op lopen. Ze lijken me ontzettend lastig te combineren met een leuke outfit.

Het zal je misschien ook niets verbazen dat dit sneakers uit de runway show waren. Die zijn meestal erg over de top. Dan is het best leuk dat ze nu ook echt te koop zijn. Mocht je ze willen hebben dan!

Shop deze Christopher Kane sneakers voor 645 euro via Christopher Kane of Net-a-Porter.

Vorige post Volgende post

Lees ook