Schoenen, Shoe Sunday

Hot or not: Fendi loafers met sokken (!)

Fendi loafers

Oké ik moet toegeven, toen ik deze schoenen zag schoot ik meteen in de lach. Is dit serieus? Ik vrees van wel! De sokken-in-schoenen is best prima, mits je leuke sokken hebt. Zwarte loafers zijn ook helemaal prima. Maar déze combinatie is toch een beetje vreemd. 

Fendi loafers

Gucci staat op dit moment met stip bovenaan het rijtje merken met (lelijke) nerdy schoenen. Dat zijn schoenen die zo lelijk en kitsch zijn, dat ze ineens weer hip zijn. En Fendi doet met dit paar loafers een gooi om Gucci van die troon te verstootten.

De aantrekkingskracht van dit soort schoenen is soms onverklaarbaar. Van dit paar Fendi loafers weet ik het zeker, ik vind het echt helemaal niks. Want zegt nou zelf… Meer not dan hot toch?!

Pre-order deze Fendi loafers voor 1200 euro via Fendi.

Vorige post Volgende post

Lees ook