Tassen

J.W. Anderson logo tas

J.W. Anderson logo tas

J.W. Anderson is misschien wel dé designer van dit moment die je in de gaten moet houden. De jonge Ierse designer ontwerpt voor het Spaanse Loewe (hij bedacht de Puzzle bag) maar werkt intussen ook hard aan zijn eigen label. Zijn J.W. Anderson logo tas is misschien wel de nieuwe it-bag als je de editors mag geloven. 
J.W. Anderson logo bag yellowJ.W. Anderson logo bag bordeaux

Het logo is een kruising tussen zijn monogram en een anker. Heel herkenbaar maar niet overdreven. Logo’s zijn intussen weer bijna net zo populair als 15 jaar terug en dit is wel het tofste nieuw logo dat ik ken.

J.W. Anderson is een rising star binnen de mode en het grote voordeel is dat zijn tassen niet extreem duur zijn. Deze tassen zijn in Spanje gemaakt en ik vermoed ook bij Loewe zelf. Dat resulteert in een kwalitatief goede tas. Loewe is immer het oudste ledenwarenmerk van Spanje. Gemaakt van kalfsleer en zelfs van binnen, heel luxe, afgewerkt in leer. Dat zie je niet vaak bij tassen in de prijscategorie tot 1000 euro.

De tas heeft twee grote vakken en een magnetische sluiting. Een ander opvallend detail is de schouderband. Dit is een extreem brede band die helaas niet echt verstelbaar is. Je kunt de tas dus alleen over je schouder en niet crossbody dragen. Jammer want het formaat van deze tas leent zich daar juist wel voor. Misschien een idee voor de toekomst?!

J.W. Anderson logo bag blue detailsZelfs de binnenkant is in zwart leer afgewerkt!
J.W. Anderson logo bag navy J.W. Anderson logo bag green

J.W. Anderson logo bag blue

De tas is in tal van fijne kleuren te koop. Van simpel beige en zwart tot prachtige tinten blauw en groen. Mijn favoriet is de donker mosgroene kleur. Zo uniek!

De prijs van deze tas is 895 euro. Het is nog best lastig om deze J.W. Anderson logo tas te scoren. Via zijn eigen webshop zijn de meeste kleuren te koop. Anders webwinkels die J.W. Anderson verkopen zijn Mytheresa en natuurlijk Farfetch.

Vorige post Volgende post

Lees ook