Kleine lederwaren

Luxe designer make-uptasjes

Louis Vuitton Nice BB toile monogram

Naast tassen en schoenen ben ik dól op make-up. En als ik op reis ga, neem ik ook gerust al mijn make-up en skincare mee. En wat is nou leuker om je favoriete producten te vervoeren of te bewaren in een van deze designer make-up tasjes?!

Chanel Quilted beauty case caviarChanel beautycase via Chanel 1680 euro

Pronkstukken op je kast, badkamer of op reis

Bij de meeste grote merken koop je accessoires in dezelfde stijl als een handtas. Van Chanel heb je een quilted beautycase, die van Stella McCartney past perfect in de Fallabella lijn. En natuurlijk heeft het make-up tasje van Mulberry de postman lock.

Ze zijn niet goedkoop. Maar als je al meerdere designertassen hebt, dan is het misschien een goed idee om te investeren in kleine accessoires. Die gebruik je waarschijnlijk wat vaker dan één van je tassen. En als je vaak reist vind ik zo’n tasje sowieso een luxe aanwinst.

Nadeel?

Ik ben een beetje klunzig met flesjes en make-up en ik zou het jammer vinden als een flesje shampoo gaat lekker. Of als de dop niet goed op je eyelinerpen zit. Of als het doosje van je bronzer niet goed dichtzit. Dus ik zou altijd een beetje voorzichtig zijn met deze make-uptasjes.

Louis Vuitton Nice BB toile monogramLouis Vuitton Nice BB via Louis Vuitton 600 euroValextra collapsible beauty case blue Valextra beautycase via Valextra 690 euroSaint Laurent Loulou make-up bagSaint Laurent Loulou make-up bag via YSL 295 euroMulberry Darkey cosmetic pouchMulberry Darley make-up tas via Mulberry 325 euroStella McCartney Falabella beauty caseStella McCartney Falabella via Net-a-Porter 200 euroMiu Mis beauty case pinkMiu Miu make-uptasje via Miu Miu 320 euroLongchamp le Pliage make-up tasLongchamp Le Pliage via de Bijenkorf 32 euroByredo leather make-up bag redByredo make-uptas via Byredo 360 euro

 

Vorige post Volgende post

Lees ook