Schoenen, Shoe Sunday, Shoe vs Shoe

Marks & Spencer vs Manolo Blahnik pumps

Marks Spencer Manolo Blahnik Hangisi

Ik ben voor een paar dagen in Engeland en dan kan ik Marks & Spencer niet overslaan. En ik zag daar een paar schoenen perfect voor de feestdagen. Want je bent dan bijna verplicht om iets met glitters te dragen. En voila, als de Manolo Blahnik Hangisi pumps te duur zijn dan heb ik hier het alternatief.

Oké ze zijn niet helemaal hetzelfde. De Manolo Blahniks zijn iconisch. Ze zaten niet voor niets in dé aflevering van Sex and the City waarin Mr. Big Carrie ten huwelijk vraagt. Maar met een prijskaartje van bijna 900 euro blijven de Manolo Blahnik Hangisi pumps een stevige investering.

En als je dit jaar één kerstdiner hebt en je wilt toch voor dezelfde look gaan, dan moet je zeker bij Marks & Spencer kijken. Deze pumps zijn ook van satijn en hebben een versiering op de neus. En de prijs? Nog geen 50 euro. Budget buy dus!

Marks Spencer satin pumpsMarks & Spencer pumps 43,95 euroManolo Blahnik Hangisi blue satinManolo Blahnik Hangisi 860 euro Marks Spencer satin pumpsMarks & Spencer pumps 43,95 euroManolo Blahnik Hangisi pink satinManolo Blahnik Hangisi 860 euro Marks Spencer satin pumpsMarks & Spencer pumps 43,95 euroManolo Blahnik Hangisi black satinManolo Blahnik Hangisi 860 euro

Vorige post Volgende post

Lees ook