Winkels

Nieuw: nu ook designertassen bij de Bijenkorf Utrecht

 

de Bijenkorf Utrecht designertassen

Mijn liefde voor designertassen is deels begonnen toen ik bij de Bijenkorf in Utrecht werkte tijdens mijn studententijd. De Bijenkorf Utrecht is verbouwd (yay!) en nu shop je er eindelijk ook merken zoals Balenciaga, Céline, Loewe, Burberry, Valentino en Chloé. 

de Bijenkorf Utrecht designertassenBalenciaga in de Bijenkorf Utrecht

Filiaal Utrecht waar ik jaren geleden werkte, was toen verre van de place to be om designertassen te kopen. Daarvoor ging ik naar de Bijenkorf in Amsterdam. Maar de tijden zijn veranderd. Het hele filiaal is verbouwd en je herkent de winkel echt niet meer terug.

Waar ooit de afdeling cosmetica stond, vind je nu designertassen van bijna alle grote merken. Niet zo’n uitgebreide collectie als in Amsterdam, maar goed genoeg wat mij betreft. De tassen van mijn lievelingsmerken als Céline en Loewe zijn letterlijk bijná binnen handbereik.

En als je net als ik ook van make-up houdt, dan kan je in Utrecht ook terecht op de nieuwe afdeling cosmetica. Die is ook geweldig!

de Bijenkorf Utrecht designertassen de Bijenkorf Utrecht designertassenDe tassen van Valentino

De merken die je nu ook in Utrecht kan kopen:

  • Céline
  • Valentino
  • Loewe
  • Balenciaga
  • Burberry
  • Chloé
  • Mulberry
 Woon je niet in de buurt van Utrecht? De meeste merken zijn online ook te koop bij de Bijenkorf. Of ga naar Amsterdam, daar vind je echt de beste selectie designertassen!
Vorige post Volgende post

Lees ook