Schoenen, Tassen, Trend

Wat moet je zeker kopen dit jaar en wat niet?! The Real Real zocht het uit

The Real Real state of luxury resale

De Amerikaanse consignment (tweedehands) site The Real Real komt met een heel interessant rapport; The State of Luxury Resale. Aan de hand van hun eigen verkoopcijfers weten ze precies wat hot is en welke merken je beter links kunt laten liggen. Heel interessant om te lezen als je dit jaar iets wil kopen óf verkopen.

The Real Real is één van de grote Amerikaanse websites voor designer goodies. Naast schoenen en tassen verkopen ze ook kleding en horloges. Ik heb de delen uit hun rapport gehaald over schoenen en tassen. Die zijn natuurlijk het meest interessant.

Deze merken doen het goed

Goed om te weten als je iets wil verkopen. Deze merken zijn populair en verkopen goed. Of verliezen het juist van een ander merk. Burberry en Lanvin zijn niet meer zo gewild als jaren geleden. Maar dat had je misschien zelf ook wel door. En mijn Loewe Barcelona tas blijkt een hele goeie aankoop te zijn!

The Real Real state of luxury resale The Real Real state of luxury resale Waar houden we van?

Verkoopcijfers zeggen ook iets over trends. Niet iedereen duikt meteen bovenop een trend. En als je dat wel meteen doet, weet je ook niet of het een succes is. Daarom is de tweedehandsmarkt zo fijn. Jij kan je miskoop kwijt en iemand anders kan voor een goede prijs een item scoren. Als het een populair model is, is het voor iedereen een win-win situatie.

The Real Real state of luxury resale Wat brengt de toekomst?

The Real Real is net als Google machtig. Zij weten precies waar wij naar zoeken. Zo kunnen ze redelijk goed trends voorspellen. En het verbaasd me helemaal niets dat rugzakken populair zijn en nog populairder worden. Tegenwoordig is er super veel keuze in designer rugzakken en ik ben een groot fan. Comfort + stijl = super combinatie!

The Real Real state of luxury resale

Lees meer en bekijk het hele trend rapport op realstyle.therealreal.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook