Tassen

Nieuw: Linjer tassen

Linjer tassen

Ik houd van merken die doen waar ze zelf zin in hebben. Die bijvoorbeeld niet in ‘gewone’ winkels (willen) liggen. Het Noorse merk Linjer is zo’n merk. Je kan hun nieuwste lijn met tassen nu bestellen via crowdfundingwebsite Indiegogo. Tassen van het mooiste Italiaanse leer zonder de mark-up die je normaal hebt. Meer waar voor je geld dus.

En wat krijg je dan? Ze hebben drie modellen voor je. Gemaakt van natuurlijk gelooid leer en canvas. Ontworpen in Oslo door Roman Khan en Jennifer Chong, met de hand gemaakt in Italië. Het valt me meteen op dat de tassen qua kleurstelling én leer lijken op de tassen van Mansur Gavriel. De modellen zijn wel anders en passen perfect in de trend van betaalbare goedgemaakte leren tassen uit Italië. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Linjer wil via crowdfunding geld ophalen om deze tassen te produceren. En ze zijn goed bezig. Er zijn al zo’n 80 geïnteresseerden die één of meerdere tassen hebben besteld. Daarmee hebben ze al een half miljoen dollar opgehaald. En hoe meer tassen je bestelt, hoe meer korting je krijgt! Dat is het voordeel van investeren in een crowdfundingproject.

The Tulip

Een bucket bag gemaakt van leer en canvas. De tas vouw je in- en uit elkaar zoals een tulp.

Prijs? Nu 225 euro.

Linjer Tulip bag black red

The Mini

Dit is een eenvoudige saddle bag met verstelbare schouderband. Simpel maar wel gemaakt van leer dat een mooi patina krijgt.

Prijs? Nu 130 euro.
Linjer the Mini navy

The Linen tote

Een simpele shopper van stevig canvas met leren handvaten. Ideaal voor op reis of als laptoptas.

Prijs? Nu 115 euro.Linjer the linen tote white

Shop deze tassen op het crowdfundingplatform Indiegogo. De tassen zijn nu in productie en worden waarschijnlijk geleverd in september. Check Linjer voor meer informatie over het merk.

Vorige post Volgende post

Lees ook