Tassen

Nieuw: Valentino Joylock tas

Valentino Joylock large black runway

Bij Valentino denk je automatisch aan de tassen en schoenen met Rockstuds. Niet gek want dit zijn al járen de meest populaire items. Maar Valentino probeert af en toe ook eens iets anders. Want geef ze eens ongelijk, alléén Rockstuds zijn ook saai. De nieuwste aanwinst in de collectie zijn de Valentino Joylock tassen.

Valentino Joylock small pink Valentino Joylock small pinkJoylock via Valentino 1520 euro

De Joylock tas heeft een beetje iets weg van de Hermès Birkin. Maar ik kan niet precies mijn vinger leggen op wat het nou precies is. Net als de Birkin is de tas rechthoekig, maar ook het opvallende slot met draaisluiting is wel Birkin-achtig. Of de hardware aan de voorkant van de tas. Zit toevallig op dezelfde plek als bij de Hermès Birkin.

De verschillen zijn duidelijker te zien. Zo heeft de Joylock maar één handvat en geen flap. De tas staat dus altijd open. Niet handig voor vingervlugge dieven. Wel handig is de extra schouderband. Daarmee draag je de tas makkelijk over je schouder. En Valentino kan ook bij deze tas niet 100% afscheid nemen van de Rockstuds. Maar dat is niet erg, je ziet meteen dat het een Valentino tas is.

Valentino Joylock small yellowJoylock small via Valentino 1520 euroValentino Joylock large blackJoylock large via Valentino 1920 euroValentino Joylock small furValentino Joylock fur via Valentino 5900 euro

Naast de gewone Joylock is er ook nog een crossbody tas. Die ik eigenlijk nog wel het leukst vind. De tas is strak en simpel en schouderband heeft een dunne verfijnde ketting. De Joylock is het meest opvallende detail op deze tas.

Valentino Joylock crossbody blue Valentino Joylock crossbody redValentino Joylock crossbody via Valentino 1250 euro

Shop de Valentino Joylock tas via Valentino.

Vorige post Volgende post

Lees ook