Designer Focus, Schoenen, Tassen

Designer Focus: Marco de Vicenzo

Marco de Vicenzo braided sandals griffe bag

Marco de Vicenzo is één van de meest veelbelovende designers van Italië. Je kent hem niet? Klopt, zijn naam is (nog) redelijk onbekend. Maar je bent wel bekend met zijn werk. Hij ontwerpt al járen de accessoires bij Fendi. Maar hij maakt ook onder zijn eigen naam bijzonder mooie accessoires. Zoals de Griffe tas.

Marco de Vicenzo valt als ontwerper onder de ‘New Wave’ Italiaanse designers. Een groep designers waar we in de toekomst nog veel van gaan horen. De Vicenzo bouwt langzaam maar zeker aan zijn eigen imperium en wordt zo bekender. LVMH, dé organisatie achter Louis Vuitton, Dior en Fendi, heeft een aandeel van 48% in het label Marco de Vicenzo. Door die investering heeft hij kunnen uitbreiden van kleding naar accessoires.

Zijn stijl? Hij is heer en meester in het combineren van stoffen met een bijzondere textuur. En ja hij is ook groot van dé stof van dit moment: velvet. En hij houdt ook wel van overdrijven. Sandalen met een brede vlecht alsof het haar is. Of een tas met een klauw. Hij mixt klassiek en modern en dat zorgt voor opvallende accessoires.

Marco de Vicenzo plaited sandals seagreen Marco de Vicenzo plaited sandals blue Marco de Vicenzo plaited sandals redVelvet sandalen via Matches 825 euroMarco de Vicenzo plaited pumps green black Marco de Vicenzo plaited pumps red blackPumps via Matches 695 euroMarco de Vicenzo plaited sneakers blackSneakers met gevlochten zool via Matches 715 euro

Marco de Vicenzo griffe bag pink Marco de Vicenzo griffe bag light blue Marco de Vicenzo griffe bag orange Griffe tas via Luisaviaroma vanaf 1250 euro

Shop Marco de Vicenzo via LuisaviaromaMatches of Net-a-Porter.

Vorige post Volgende post

Lees ook