Tassen, TBH Tech

Ralph Lauren Ricky tas met verlichting

Ralph Lauren Ricky light

Iedere vrouw kent het probleem wel. Je zoekt je sleutels, telefoon of iets anders in je tas en je tas lijkt één groot zwart gat waar geen eind aan lijkt te komen. Als je je telefoon hebt gevonden kan je bij schijnen, maar echt handig is het niet. Wat zou het fijn zijn als er een tas zou bestaan met lampje. Zo kan je altijd alles zonder problemen terugvinden. Klinkt te futuristisch? Nee hoor, de Ralph Lauren Ricky tas heeft dit gewoon.

Ralph Lauren wilde het probleem van veel vrouwen waarschijnlijk voor eens en voor altijd opgelost hebben. In zijn Ricky tas zit gewoon LED verlichting én je kan je telefoon opladen via de USB ingang. Zo sta je nooit meer te graven in je tas naar je sleutels of met een lege telefoon. Lijkt me best ideaal eigenlijk.

Ralph Lauren Ricky light

De Ricky tas is het paradepaartje van Ralph Lauren. Het model doet ergens denken aan de Birkin van Hermès maar heeft veel meer details zoals gespen en een hele andere sluiting. Dit model met LED verlichting aan de binnenkant heeft twee grote hengsels en een extra schouderband. Nog een handigheidje aan deze tas is de paarse leren voering. Door deze lichte kleur wordt de tas geen groot zwart gat meer. Coco Chanel paste dit trucje ook al toe in haar tassen. Zij gebruikte altijd een bordeauxrode voering. En dat werkt heel goed kan ik je uit ervaring vertellen.

De LED verlichting gaat automatisch aan als je de flap optilt. De 4 kleine lichtjes zijn sterk genoeg om de inhoud van je tas zichtbaar te maken. Ook zit er een USB kabel bij om je telefoon of tablet op te laten. De batterij zit netjes weggewerkt in de tas dus je ziet er niets van! De batterij laadt je op via een externe micro-USB kabel. De batterij zelf gaat helemaal opgeladen tot wel 12 uur mee.

Ralph Lauren Ricky lightHet enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de tas best zwaar is. Het model lijkt me sowieso zwaar door alle details en hardware. Als daar óók nog eens een extra batterij bij zit dan lijkt het me flink sjouwen geblazen. Maar handig is het wel!

Deze Ralph Lauren Ricky bag is te koop voor 3900 euro via de webshop van Ralph Lauren.

[xyz-ihs snippet=”Adsense-banner”]

Vorige post Volgende post

Lees ook