Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Gucci Marmont matelassé tas

Gucci Marmont matelasse schoulder bag nude

Gucci is killing it de laatste tijd. Er is denk ik geen een merk dat nu seizoen na seizoen zo populair is. Gucci anno 2017 is kleurrijk, flashy, nerdy en alles wat het oude Gucci níet was. Ook al houd je niet van de nieuwe ‘heftige’ Gucci kledingstijl, accessoires zoals de Marmont pumps of de Marmont matelassé tas zijn als ze je los bekijkt eigenlijk heel normaal en leuk.

Gucci Marmont bag pink outfitDeze outfit hoeft je niét te dragen als je de tas leuk vindt 🙂Gucci Marmont matelasse shoulder bag light pink smallSmall Marmont in lichtroze 1290 euro

De Gucci Marmont schoudertas is eigenlijk een klassieke flap bag zoals we die ook van veel andere merken kennen. Denk maar aan alle Chanel flaps, de Louis Vuitton Twist, Lanvin Sugar. Het zijn allemaal leren tassen, soms doorgestikt en meestal met een ketting (met leer) als schouderband. Vaak is het logo of het monogram prominent zichtbaar als sluiting. Ook kun je de schouderband wat langer gekruist dragen of kort over je schouder.

Naast de schoudertas heb je ook nog een cameratas en een top handle model in de Marmont collectie.

Ook de Gucci Marmont is een doorgestikte tas met chevron motief. Is het chevron motief van mijn Chanel Chevron Flap nog gelijk, Gucci koos voor een speelser motief. Dat maakt deze tas ook een stuk meer casual. Een leuk detail is het doorgestikte hartje op de achterkant van de tas. Ziet verder niemand, maar wel leuk dat iemand daar aan dacht. De hardware is mat ‘antique’ goud en dat maakt de tas gelukkig niet zo ouwelijk.

Nieuwe Gucci klassieker?

Ik vind het een hele leuke casual tas die niet extreem duur is. Ik zie deze tas ontzettend vaak op Instagram en dat zorgt er wel een klein beetje voor dat ik steeds warmer loop voor deze tas. Ik ben wel benieuwd of dit een nieuwe Gucci klassieker wordt, want dan is dit echt een goeie aankoop.

Gucci is gelukkig een van de merken die niet direct de prijzen omhoog gooit als ze populair zijn. Zo kost de Marmont camera bag net geen 1000 euro. Het is daarmee een geduchte concurrent van de eveneens populaire Gucci Soho Disco bag.

Gucci Marmont bag heart detail backAchterkant van de Marmont bagGucci Marmont matelasse shoulder bag black mediumMedium Marmont in zwart 1490 euroGucci Marmont matelasse schoulder bag pink largeLarge Marmont in roze 1790 euroGucciGhost Marmont matelasse camera bagGucciGhost camera bag 1490 euro
Gucci Marmont matelasse camera bag nudeMarmont camera bag in nude 980 euroGucci Marmont matelasse camera mini bag black whiteMarmont camera mini bag zwart/wit 980 euro
Gucci Marmont matelasse top handle bag hibiscus redMarmont top handle in hibiscus rood 1890 euro

Bekijk de hele Gucci Marmont collectie op Gucci.com of ga naar de Gucci boetiek in de P.C. Hooftstraat of de Bijenkorf in Amsterdam.

Vorige post Volgende post

Lees ook