Sunday Steals, Tassen

Sunday Steals: designertassen op Fashionette

header Fashionette tassenDe uitverkoop vindt helaas maar een paar maanden per jaar plaats, de rest van het jaar betaal je gewoon de volle mep. Gelukkig zijn er een aantal sites waar je het hele jaar door designertassen en schoenen met korting kunt kopen. Laatst ontdekte ik nóg een site waar je online designertassen en schoenen met korting kunt kopen. Maak kennis met Fashionette.nl een site met een groot assortiment designertassen. Van Prada tot Saint Laurent en van Gucci tot Michael Kors en heel veel meer!

Alexander McQueen Brittania clutch multiAlexander McQueen Brittania clutch van 1095 voor 767 euro

Er zijn een aantal sites die ik regelmatig check op goede aanbieding. Zoals de outlet site van Net-a-Porter The Outnet of Yoox. Die laatste is een overstock site. Dat wil zeggen dat zij de overvoorraad van winkels en merken opkopen en dat tegen lagere prijzen aanbieden. Dit soort sites hebben regelmatig nog extra kortingen om van hun voorraad af te komen. Zie het als een digitale outlet waar je lui vanaf de bank kunt winkelen. Fashionette is ook zo’n site, maar met één groot verschil, ze hebben ook gewoon de laatste collectie. En sinds kort hebben ze ook een kleine collectie designerschoenen!

Sophie Hulme bucket bag red drawstringSophie Hulme bucket bag van 675 voor 540 euro

Tom Ford Nathalia small blackTom Ford Nathalia van 1789 voor 1252 euro

Michael Kors MK Sulton pinkMichael Kors Sulton 375 euro

Omdat ze dus de restanten opkopen, hebben ze geen grote voorraden. Als je een mooie tas ziet, is de kans groot dat ie een paar dagen later is uitverkocht omdat ze er maar een of twee van hebben. Als je geluk hebt geven ze ook  korting op een product. Want ja, ook Fashionette wil graag snel van hun voorraad af. Geen probleem hoor, ik houd wel van een beetje korting.

DKNY Bryant park grass bucket bagDKNY Bryant Park bucket bag 189 euro

Céline Trapeze Yellow Cobra snakeCéline Trapeze met slangenleer 2339 euro

Fashionette geeft niet op álles korting, maar dat hoeft ook niet. Zo verkopen ze als enige webshop die ik kan bedenken online Céline tassen! En laat ik daar nou net een zwak voor hebben… Zo mooi allemaal! Op de meeste items zit gelukkig wel wat korting.

Valentino Rockstud Leopard calf hairValentino Rockstud crossbody van 1199 voor 960 euro

Gucci Bright Diamante orange bagGucci Bright Diamante van 1249 voor 875 euro

Saint Laurant Logo chain tassel blueSaint Laurent Monogramme 1389 euro

Ben je op zoek naar een mooie designertas? Op Fashionette.nl slaag je zeker. Ze hebben meer dan 100 merken waaronder Saint Laurent, Fendi, Valentino, Gucci, Prada, Longchamp, Liebeskind, Sophie Hulme, Versace, Marc by Marc Jacobs, Givenchy, Tom Ford en Alexander McQueen. En nog heel veel meer.

Vorige post Volgende post

Lees ook