Tassen

Liberty tassen bij de Bijenkorf

Liberty tassen Iphis shopper

Vanaf nu hoef je niet meer naar Londen om een tas uit de huiscollectie van Liberty London te scoren want ze zijn gewoon verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Het warenhuis staat vooral bekend om de Liberty prints. Dit zijn florale art nouveau prints maar tegenwoordig maken ze ook moderne bloemenprints. Ze werken vaak samen met andere merken. Bijvoorbeeld met Nike of met Vans maar ze hebben ook een eigen collectie leren tassen en accessoires met een typisch Liberty printje.

Liberty London Iphis saddle bagIphis Carnaby crossbody 495 euro

Liberty is een van mijn favoriete warenhuizen in London. Het kleine karakteristieke pand biedt onderdak aan de mooiste designerkleding, accessoires en cosmetica. Als je in Londen bent, moet je zeker een bezoekje brengen aan Liberty. Maar voor een klein deel uit de collectie kun je nu ook terecht bij de Bijenkorf.

De Liberty tassen zijn uitgevoerd in gecoat canvas, net als de tassen van Louis Vuitton of Goyard, maar afgewerkt met leer. Liberty heeft gekozen voor de Iphis print. Deze print is een hommage aan de Griekse mythologie en is heel erg art nouveau. Maar door het herhalende patroon en de moderne kleuren is het toch een printje van nu. De collectie voor dit najaar bestaat uit verschillende modellen zoals de crossbody en populaire bucket bag en is verkrijgbaar in een aantal mooie kleurstellingen. Vooral de blauw/zwarte en rood/oranje Iphis print vind ik erg mooi.

Liberty London Iphis pouch blauwIphis pouch 120 euroLiberty London Iphis bucket bagIphis bucket bag 620 euroLiberty London Iphis shopper redIphis Little Marlborough shopper 370 euro

Deze tassen shop je vanaf nu online bij de Bijenkorf of in Rotterdam en Den Haag. Naast deze tassen zijn er nog meer kleine lederwaren en sjaals te koop. Voor meer informatie over het warenhuis kijk je op Liberty.co.uk.

Vorige post Volgende post

Lees ook