Schoenen, Shoe Sunday

Top 10 sneakers van juni

top 10 sneakers van juniOp zoek naar een mooi paar sneakers maar weet je nog niet wat je zoekt? Geen probleem, ook deze maand heb ik het internet afgespeurd naar de mooiste sneakers die op dit moment in de winkels liggen. Het valt me op dat er heel veel verschillende soorten sneakers zijn. Houd je van een minimalistisch paar? De keuze is gigantisch. Houd je van een over de top glitzy paar? Ook dan kom je aan je trekken. Deze top 10 van juni staat geheel in het teken van de nieuwe collectie.

Karl Lagerfeld Fendi pink sneakers furFendi sneakers met bont via Luisaviaroma 1200 euro

De uitverkoop is intussen in alle heftigheid losgebarsten en dat is heel fijn om een goede deal te scoren. Maar ik ben ook reuze benieuwd wat de nieuwe collectie gaat brengen. De minimalistische witte sneaker is nog steeds een grote trend, maar je ziet ook veel meer over de top versierde sneakers. Met verschillende leersoorten, kristallen en zelfs met bont (uiteraard van Fendi).

Kleur is ook erg belangrijk, koos je eerst nog voor een veilig zwart, grijs of blauw paar. Nu kan je helemaal losgaan met kleuren want everything goes. Zelfs logo’s zijn weer geaccepteerd. En dat is best fijn want dan kan je nóóit een miskoop doen.

chanel-toile-trainersChanel sneakers p.o.a.Jimmy Choo London sneakers bronzeJimmy Choo London sneakers via Mytheresa 475 euroValentin Open sneakers flowers print blackValentino Open sneakers via Valentino 590 euroSophie Webster Riko glitter sneakersSophia Webster Riko high top sneakers via Net-a-Porter 385 euroPull and Bear OK slip on sneakersStoffen slip-on sneakers via Pull and Bear 29,99 euroNike Free 5.0 photosynthesisNike Free 5.0 Photosynthesis via Nike 130 euroMiuMiu bejeweled green satin sneakersMiu Miu satijnen sneakers met kristallen via Miu Miu 995 euroasos-devinille-holographic-pink-sneakersASOS Devinelle holografisch roze sneakers via ASOS 35 euroAdidas Superstar Topshop silverAdidas Topshop crackled Superstar sneakers via Adidas 150 euro

De keuze vind ik lastig, maar ik ga voor denk ik voor de Chanel sneakers. Een beetje fout zijn ze wel, maar alles kan en mag. Welk paar sneakers staat er nog op jouw verlanglijstje? Laat het me weten in de comments!

[xyz-ihs snippet=”Adsense-banner”]

Vorige post Volgende post

Lees ook