Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Bionda Castana Albina pumps

Bionda Castana Albina pumps laser cutDe grote en langverwachte sale op Net-a-Porter is begonnen! Joepie! Er zijn zo veel schoenen, tassen en accessoires met flinke kortingen dat ik niet wist waar ik moest kijken. Maar intussen heb ik een shortlist gemaakt voor mijn wishlist. Snap je ‘m nog? Deze geweldige laser cut pumps van het nog vrij onbekende Engelse merk met Italiaanse roots Bionda Castana staat op mijn wishlist. Ze combineren twee grote trends in een heel draagbaar en chic model. En nu met 50% korting. What’s not to like?

Bionda Castana Albina pumps laser cutBionda Castana is een nog een relatief nieuw merk. In 2007 is het opgericht door Natalia Barbieri en Jennifer Portman. Twee vrouwen met Italiaanse roots die elkaar in Londen hebben ontmoet. Ze deelden de passie voor mooie schoenen en besloten samen een nieuw merk te beginnen. Ze stonden bekend als de blonde en de brunette en dat is in het Italiaans Bionda Castana. Hun stijl omschrijven ze als elegante en klassieke designs voor de moderne vrouw. Dan horen we wel vaker, maar ik vind de schoenen heel draagbaar, een beetje edgy maar ook tijdloos.
Bionda Castana Albina pumps laser cut

Het mooie aan de Bionda Castana Albina pumps is de combinatie van twee trends: laser cut leer waardoor je hele mooie patronen kunt maken in het leer en de opvallende ‘veters’ . Pumps of flatjes met dunne koortjes die je rond je enkels strikt zie je nu heel erg veel. Aquazura, Christian Louboutin maar ook Zara hebben nu een paar hele mooie modellen in de collectie. Maar Bionda Castana dus ook. De hak is maar 7.5 centimeter en is voor mij daarom heel doable. Op deze pumps houd ik het met gemak een dag op kantoor uit!

Shop deze Bionda Castana pumps en nog heel veel andere schoenen en tassen nu in de Net-a-Porter sale. De Albina pumps waren 650 euro en kosten nu nog maar 325 euro.

[xyz-ihs snippet=”Adsense-banner”]

Vorige post Volgende post

Lees ook