Tassen, Trend

Trend: belt bags

Gucci Marmont trend belt bag

Trends komen en gaan om vervolgens een paar jaar later wéér terug te keren in een nieuwe verschijning. De belt bag is zo’n trend. Een heuptasje was nooit modieus, misschien in de jaren 90 maar nu wil je er niet door gevonden mee worden. Maar maak er een riem van met een mooi designertasje eraan en voilà een trend is geboren. Oh ja, vergeet ook het logo niet.

Anna Nooshin & Adashoffash Instagram Gucci belt bagAnna Nooshin & Adashoffash met de Gucci belt bag

Gucci Marmont velvet belt bag

Gucci Marmont belt bag in velvet via Gucci 790 euro

Ik weet niet welk merk de eerste was, maar wie niet bang is voor een gewaagde outfitkeuze moet een belt bag hebben als tas. Het is praktisch want het doet iets voor je outfit. Het geeft je taille in een los jurkje. Of het een goede keuze bij een jeans. Met stip op 1 staat de Gucci belt bag. Want ja, Gucci is toch wel hét merk van dit moment.

Maar ook andere merken hebben er eentje in de collectie. Wat dacht je van een chique zwarte Prada, vintage rode Saint Laurent, glanzend zilveren Off-White of een sparkly Miu Miu?!

Prada belt bagPrada belt bag in stof en leer via Prada 1300 euroSaint Laurent belt bag redSaint Laurent belt bag in rood leer via Matches 695 euroOff-White belt bag silverOff-White belt bag in zilver leer via Net-a-Porter 865 euroMiu Miu belt bag red pearls strassMiu Miu met parels via Miu Miu 1100 euroColiac belt bag nude pearlsColiac met parels en strass via Luisaviaroma 988 euro

En als je toch liever de orignele 90’s vibe wil. Kies dan voor deze van Moschino.

Moschino bear bum bagMoschino bum bag via Moschino 430 euro

Vorige post Volgende post

Lees ook