Schoenen, Shoe Sunday

Louis Vuitton lente/zomer 2018: zijn dit dé nieuwe it-sneakers?

Louis Vuitton spring summer 2018 bags

De Louis Vuitton lente/zomer 2018 collectie was een mix tussen het verleden en de toekomst. En waar kan je dat beter laten zien dan in het Louvre in Parijs. De kleding was rijk versierd en het leek alsof het uit een andere eeuw kwam, maar de accessoires juist weer hypermodern. En ik durf te wedden dat Louis Vuitton een hit te pakken heeft met deze sneakers.

Louis Vuitton spring summer 2018Louis Vuitton spring summer 2018 sneakersDé Louis Vuitton sneakers

Want voor comfortabele designersneakers willen we graag veel betalen. Denk maar aan de sneakers van Chanel, Valentino en Balenciaga. De sneakers uit deze collectie vind ik modern en heel anders dan de meeste designersneakers. Misschien omdat ze er zo sportief uitzien? Door de hele uitgesproken zool? Ik kan mijn vinger er niet precies op leggen.

Nicholas Ghesquière liet zich voor deze collectie inspireren door musea. Waar oude dingen te zien zijn (herken je terug in de kleding), maar waar ook toeristen rondlopen. En ja, toeristen lopen altijd op sneakers! Vandaar de ietwat gekke combinatie tussen de kleding en de moderne schoenen en tassen.

Futuristisch Speedy’s

En nog wat andere nieuwe tassen:Louis Vuitton spring summer 2018 bagsLouis Vuitton spring summer 2018 bags Louis Vuitton spring summer 2018 bags

Check de details van deze collectie op LouisVuitton.com. Vanaf eind december is deze collectie verkrijgbaar. Dus ben je verliefd op de sneakers? Dan weet je wanneer je naar de winkel moet hollen.

Vorige post Volgende post

Lees ook