Schoenen, Trend

Trend: gladiator sandalen

Valentino Aphrodite sandals

Het weer wordt langzaam aan een stuk warmer. Je bergt waarschijnlijk je winter laarzen op en haalt je zomer schoenen uit de kast. Het is het seizoen voor slippertjes, sandalen en espadrilles. Maar ook voor gladiator sandalen. En die worden dit seizoen steeds hoger en hoger. Vaak tot aan de knie! Romeinse of gladiator sandalen zijn de trend van deze zomer. Ik heb de mooiste sandalen alvast voor je uitgezocht.

Chloé suede ankle wrap sandalsChloé suède sandalen via Matches 325 euro

Deze kniehoge gladiator sandalen zijn niet voor iedereen weggelegd. Pas op voor het rollade-effect! Hoe mooi ik ze ook vind, ze staan alleen als je lange slanke en gebruinde benen hebt. Een beetje zoals een Griekse godin dus. Nu ben ik gezegend met een paar oer Hollandse melkflessen, dus deze trend sla ik even over. Al zouden deze bovenstaande ‘normale’ lage Chloé gladiator sandalen mij best staan.

Ancient Greek sandals Kori tanAncient Greek Sandals Kori via Net-a-Porter 350 euroBalenciaga blck gladiator sandalenBalenciaga gladiator sandalen via Mytheresa 795 euro Zara romeinse gladiator sandalen suède roodZara suede sandalen via Zara 99,95 euro

Gladiator sandalen heb je in veel soorten en maten. Maar het model dat nu in is, is de hoge variant met veters. Vaak gemaakt van leer met een rits aan de achterkant. Omdat je anders uren bezig bent om je veters te strikken of om de riempjes dicht te doen, dat is ook niet handig. Je draagt ze onder een minirok of shorts, maar ook onder een maxi-jurk staan ze perfect. Heel bohemian.

Valentino aphrodite sandals blackValentino Aphrodite sandalen via Net-a-Porter 840 euro

Giuseppe Zanotti Rylee gold sandalsGiuseppe Zanotti Rylee sandalen in goud via Giuseppe Zanotti 1750 euro

Wat is jouw favoriete paar? Of draag je, net als ik, liever wat lagere sandalen? Ik hoor het graag in de comments!

Vorige post Volgende post

Lees ook