Schoenen, Shoe Sunday, Shoe vs Shoe

Uterqüe vs Chanel two tone slingbacks

Uterqüe vs Chanel slingback

Bij Chanel schoenen denk je misschien automatisch aan de klassieke flatjes, espadrilles of sneakers, maar er is nóg een ander paar dat nu extreem gewild is. De two tone slingbacks in nude en zwart. Ze zijn zo populair dat het nog een hele uitdaging is om een paar in jouw maat te scoren. Geen zin in? Check dan deze slingbacks van Uterqüe. Die zijn bíjna hetzelfde.

“We leave in the morning with a beige and black, we lunch with the beige and black, we go to a cocktail party with the beige and black. We’re dressed from morning to night” – Coco Chanel

Zowel de Uterqüe (het luxe zusje van Zara) als de Chanel slingbacks zijn gemaakt van nudekleurig leer en hebben een zwarte neus. Two tone dus. Het enige verschil voor mij is dat de cut van de Uterqüe slingbacks wat moderner is. De blokhak loopt wat uit en ook de neus is wat spitser dan die van Chanel.

De prijs is ook niet geheel onbelangrijk. Als je nog een paar van Chanel kunt vinden, betaal je 620 euro. Het paar van Uterqüe kost maar 110 euro.

Chanel fall winter 2015 slingbacksChanel two tone slingback [bron]Uterqüe two tone slingbacksUterqüe slingbacks

Probeer de Chanel slingbacks te scoren bij de Chanel boetiek in de P.C. Hooftstraat voor 620 euro. De Uterqüe slingbacks shop je voor 110 euro via Uterqüe.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook