Schoenen, Shoe Sunday

Isabel Marant Bryce sneakers

Isabel Marant Bryce sneakers off white

Weet je nog de tijd dat de Isabel Marant wedge sneakers helemaal je van het waren? Zo rond 2011? Dat is al een hele tijd geleden, mijn paar Isabel Marant sneakers draag ik nog af en toe, maar nu is er een waardige opvolger van de it shoes van 5 jaar terug. De Bryce is eigenlijk de Bobby, maar dan plat. Wel met dezelfde details en verkrijgbaar in dezelfde kleuren. Maar omdat ze plat zijn, voelt dit nieuwe model véél meer van nu. 

Isabel Marant Bryce sneakers blackBryce in zwart leer via Mytheresa 280 euro

Basic ’tennis’ inspired sneakers zijn hot. Het begon allemaal met de Stan Smith sneakers van Adidas, maar intussen is er (gelukkig voor ons!) erg veel keus. De Bryce van Isabel Marant doen een beetje retro aan door het gekartelde randje, maar ze zijn hartstikke nieuw natuurlijk. Ik vind ze stiekem net wat leuker dan de Isabel Marant Bart sneakers.

Isabel Marant Bryce sneakers off whiteBryce in off white via Net-a-Porter 280 euroIsabel Marant Bryce sneakers whiteBryce in wit met blauw via Matches 280 euro

Wat vind jij van deze nieuwe Isabel Marant Bryce sneakers? Net zo mooi als de Bobby of Bekkett wedge sneakers van een tijd terug of kies je liever voor een ander paar (witte) sneakers?

Vind je deze sneakers net zo leuks als ik, shop ze dan nu voor 280 euro via Matches, Net-a-Porter, Mytheresa, 786Fridge of Finds!

Vorige post Volgende post

Lees ook