Tassen, Winkels

Vernieuwde lederwarenafdeling de Bijenkorf Amsterdam

vernieuwde lederwarenafdeling de Bijenkorf Amsterdam

De Bijenkof is by far mijn meest favoriete winkel in Nederland. Ik heb er bijna acht jaar gewerkt (<3 personeelskorting) en nog steeds heb ik veel liefde voor het enige luxe warenhuis van Nederland. Tof om te zien hoe ze de laatste jaren steeds luxer zijn geworden. De vernieuwde lederwarenafdeling is één grote tassenhemel met merken zoals Céline, Prada, Loewe, Gucci, Balenciaga, Hermès en nog veel meer.

vernieuwde lederwarenafdeling de Bijenkorf Amsterdamvernieuwde lederwarenafdeling de Bijenkorf Amsterdam

Sinds gisteren is de parterre van de Bijenkorf Amsterdam weer open na een ingrijpende verbouwing. Er is nieuw meubilair en vooral heel veel marmer. Heul Instagram waardig dus. De Bijenkorf in Amsterdam kan je nu echt goed vergelijken met bijvoorbeeld Selfridges in Londen of Le Bon Marché in Parijs. Heel luxe en internationaal.

Er zijn een aantal luxe shop in shops bijgekomen. Bijvoorbeeld van Dior en Céline. Met die laatste ben ik heel blij. Een shop in shop of boetiek heeft namelijk véél meer tassen op voorraad dan toen Céline gewoon te koop was. Ook kunnen ze makkelijk items voor je reserveren of bestellen. Dat klinkt mij als muziek in de oren 🙂

Andere nieuwe merken zijn Tom Ford, Anya Hindmarch, Coach en Loewe. De vernieuwde Louis Vuitton boetiek gaat binnenkort ook open, Bottega Veneta opent begin september een shop in shop en ook Salvatore Ferragam komt terug. Daarna is de nieuwe parterre van de Bijenkorf klaar.

Eind augustus gaat ook de vernieuwde ready to wear afdeling open. Met nieuwe merken zoals Gucci, Tom Ford, Stella McCartney, Balenciaga, Céline, Givenchy en Alexander McQueen.

En nog wat meer eye candy van de nieuwe afdeling.

vernieuwde lederwarenafdeling de Bijenkorf Amsterdam vernieuwde lederwarenafdeling de Bijenkorf Amsterdam vernieuwde lederwarenafdeling de Bijenkorf Amsterdam

Ik vind het echt prachtig geworden maar ik denk dat dit heel slecht gaan zijn voor mijn portemonnee….

Ben jij al gaan kijken? Ik ben benieuwd wat je ervan vond! En of je iets geshopt hebt natuurlijk. Laat het me weten in de comments.

Vorige post Volgende post

Lees ook