Schoenen, Shoe Sunday

Wat koop je voor 200 euro: pumps

budget 200 euro schoenen

Vraag krijg ik de opdracht van vriendinnen om ‘even’ een nieuwe tas of paar schoenen te vinden die binnen een bepaald budget valt en aan tig eisen voldoet. Natuurlijk, geen probleem… Vandaag de volgende case: wat koop je met een budget van 200 euro als je op zoek bent naar de perfecte everyday pumps? Die eigenlijk altijd en overal bij passen.

Stuart Weitzman pinot red pumpsStuart Weitzman Pinot via Stuart Weitzman 185 euro (sale!)Kiomi zwarte pumpsKiomi pumps via Zalando 59,95 euro

Toch is het makkelijker gezegd dat gedaan. Want wat voor de één de perfecte pumps zijn, is dat voor een ander misschien niet zo. Het gaat allemaal om de fit, hoogte van de hak, details en materiaal. In een eerder artikel schreef ik al eens over hoe je voor jou de perfecte pumps vindt.

Een budget van 200 euro hoeft niet krap te zijn. Focus je niet op de échte designermerken (tenzij je voor vintage gaat), maar kijk naar de wat luxere highstreet merken. Die bieden een goeie kwaliteit voor een mooie prijs. En de uitverkoop is natuurlijk de beste tijd om een paar te scoren met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Uterqüe suede pumps khakiUterquë suède pumps via Uterquë 99 euroL.K. Bennett Stila lizard pumpsL.K. Bennett Stila pumps via de Bijenkorf 160 euro (sale!)Reiss Gabi indigo pumpsReiss Gabi indigo pumps via Reiss 195 euroSam Edelman Orella pumpsSam Edelman Orella pumps via Sam Edelman 130 euro (sale!)

Whistles scalloped Cornel suede pumpsWhistles Cornel pumps via Whistles 185 euro

Vorige post Volgende post

Lees ook