Tassen, What's in your Bag

What’s in my bag? Furla Candy mini

Fula Candy bag cross body in my bag

Ik houd enorm veel van festivals. Goeie muziek, fijn weer, lekker eten en biertjes drinken met vrienden. Dat doe ik het liefst in de zomer. Dit weekend ben ik op het Pukkelpop festival in België (soort Lowlands) en ik heb de perfecte festival tas gevonden. De Furla Candy mini crossbody tas! Gemaakt van PVC dus deze tas kan prima tegen een stootje, zonneband en bier (en dat is heel belangrijk). Kijk mee naar wat ik mee neem als ik naar een festival ga.

Fula Candy bag crossbody

Dit tasje past ook perfect in de mini tasjes trend van dit seizoen. Je zou het niet zeggen, maar er past nog heel veel in dit tasje. Ik neem mee: mijn paspoort, oordopjes (uiteraard!) kaarthouder, lippenbalsem en lipsticks, spiegel, handcrème van & Other Stories (mijn favoriet!), spf 50 van Eucerin, paracetamol, kauwgom en mijn iPhone. Het is een beetje passen en meten maar dit past allemaal precies in deze Furla tas.

De Furla Candy mini is gemaakt van een heel zacht PVC dat voelt als een soort jelly. De sluiting is het enige detail van metaal. Er zit een lange schouderband bij, maar ook een kort hengsel. Het is de perfecte tas voor festivals want elk biertje druipt zo van de tas af. Dat merkte ik later wel toen een jongen tegen bij aan botste en zijn bier half over mij heen gooide. En bedankt… Gelukkig kon ik de tas makkelijk onder de kraan schoon spoelen. Dat doe ik niet met een van mijn andere tassen haha!

Fula Candy bag cross body in my bag

Deze Furla tas kocht ik via de Bijenkorf maar is nu helaas niet meer te koop. Andere Furla (mini) tasjes shop je via Furla.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook