Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Alexander McQueen skull loafers

Alexander McQueen skull loafers navy suede black velvetHet item van vandaag was een makkie. De Alexander McQueen skull loafers staan al tijden op mijn wishlist. Ik ben een groot liefhebber van de klassieke skull print en deze schoenen maken net als bijvoorbeeld de bekende sjaals deel uit van de core collectie van McQueen. Afgelopen week ik vond ze in de sale op de Engelse webshop Matches. Toen ik ook nog eens een mail kreeg met 20% korting op alle sale artikelen (met code extra20) was het helemaal snel besloten. Ik moet ze hebben! Maar ja, dat is natuurlijk makkerlijker gezegd dan gedaan.

Ik heb ze nog niet definitief gekocht omdat ik twijfel. Niet omdat ze niet leuk zijn, maar omdat je niet álles kan hebben wat je wil. En ik wil erg veel, bekijk alle voorgaande wishlists maar eens. Maar toch zijn er 101 redenen waarom ik ze gewoon moet kopen. Want deze vind ik echt zeker weten heel erg enorm leuk. Het zijn comfortabele flatjes die lekker lopen en ik daarom zal ik ze veel aantrekken. Ze passen overal bij (vaste excuus voor donkere schoenen). Ze zijn van Alexander McQueen. Ze zijn in de sale, mét extra korting. En ik kijk er gewoon al heel erg lang naar. Genoeg redenen om een paar aan te schaffen toch?

Alexander McQueen skull loafers navy suede black velvetHet navy suède paar vind ik net iets mooier dan zijn zwarte broertje. mede omdat het zwarte paar gemaakt is van velvet en dat is toch een stuk kwetsbaarder dan suède. Ook valt bij het navy paar de skull een beetje weg door de navy pailletten. Ook fijn als je er mee naar kantoor wilt zonder dat je je manager de stuipen op het lijf wilt jagen. En met pailletten kom je met alles weg

Alexander McQueen skull loafers navy suede black velvetDeze Alexander McQueen skull loafers zijn nu met korting verkrijgbaar bij Matches. Voor het zwarte velvet paar betaal je nu 180 euro (ipv 360) en voor het navy suede paar betaal 236 euro (ipv 395). Benieuwd naar de rest van de sale bij deze fijne webwinkel? Klik dan hier en met de code extra20 krijg je nog extra 20% korting! Die actie geldt nog t/m zaterdag 26 juli.

Vorige post Volgende post

Lees ook