Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Céline Pocket evening clutch

Céline Pocket evening clutch shagreen

Vorige week ging de vernieuwde lederwarenafdeling in de Bijenkorf open en ik moést natuurlijk even langs Céline. Ik vind veel andere merken geweldig, maar toch blijf ik terugkomen bij Céline. Ze weten als geen ander simpele tassen met een wow factor te ontwerpen zonder écht uitgesproken te zijn. Zoals deze Céline Pocket evening clutch. Een super simpel envelop model. Maar die materialen, textuur en kleur. Om verliefd op te worden <3.

Ik had de Pocket clutch wel eens eerder gezien. Het is een wallet on a chain tas met één groot vak en een afneembare schouderketting. Je kan de tas op twee manieren dragen; als schoudertas of clutch. Toen ik mijn blauwe Céline Trio kocht, twijfelde ik ook over een Pocket. Maar door het prijsverschil en het feit dat de Trio meer ‘opbergruimte’ heeft, ben ik voor de blauwe Trio gegaan.

Maar toen spotte ik vorige week deze beauty in de nieuwe Céline shop-in-shop in de Bijenkorf werd ik head over heels verliefd op deze tas. Roggenleer (shagreen of stingray) is nog een materiaal dat ik graag zou toevoegen aan mijn collectie. De combinatie van de flap in de bijzondere textuur van roggenleer steekt mooi af bij het gladde beige en zwarte leer. Het goud van het logo komt weer subtiel terug in de drukknoop en de ketting. Ik vind het heel chic.

Céline Pocket evening clutch shagreen pic by tpf/purseforumDe enige foto die ik kon vinden van deze tas in het echt. Bron: Fatcat2325 @tPF

Het is geen goedkope tas. De Pocket in deze uitvoering kost 1500 euro. De Pocket in gewoon glad leer kost volgens mij rond de 1100 euro. Check de hele Céline Pocket collectie op Céline.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook