Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Dolce & Gabbana Leo pumps

Dolce & Gabbana Leo pumps

Wat de kleur rood is voor Christian Louboutin, is luipaardprint voor Dolce & Gabbana. En nu hebben ze het briljante idee gehad om het bekende luipaardprintje óp de zool te doen. De Leo pumps in suède en lakleer waren geboren. Ogenschijnlijke simpele pumps krijgen ineens een sexy randje. Rawr!

Dolce & Gabbana Leo pumpsDolce & Gabbana Leo pumps pink

Iedereen moet een basic paar pumps in huis hebben. Liefst met een flinke hak, maar ik snap dat niet iedereen dat fijn vindt. De Dolce & Gabana Leo pumps zijn te koop met een hak van 8.5 of 10.5 centimeter dus je moet wel enigszins behendig zijn op hakken. Ik trek hoge hakken vooral aan met (zit)feestjes #protip.

Een goed paar pumps heeft voor mij altijd een mooie leest. Laag uitgesneden en het liefst met een teendecolleté. Dan komen je voeten mooi uit. Ik vind het ook leuk als er aan de kleine details is gedacht. Zoals de zool met luipaardprint en het Dolce & Gabbana logo. Net als bij een paar Louboutins loop je de zool er helaas wel deels af. De binnenzool heeft trouwens ook een luipaarprintje.

De zool is eigenlijk het leuks aan de Leo pumps, want verder zijn het hele gewone maar mooie basic pumps met een designer prijskaartje á minimaal 495 euro.

Dolce & Gabbana Leo pumps orange Dolce & Gabbana Leo pumps blue Dolce & Gabbana Leo pumps black Dolce & Gabbana Leo pumps yellowLeo pumps 105 mm 545 euroDolce & Gabbana Leo pumps red Dolce & Gabbana Leo pumps nudeLeo pumps 85 mm 495 euro

Shop de Dolce & Gabbana Leo pumps in verschillende kleuren vanaf 495 euro via DolceGabbana.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook