Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Flattered x Annabel Rosendahl

Flattered x Annabel Rosendahl velvet pumps

Flattered is een Zweeds merk met de perfecte comfortabele flatjes. Ze hebben samen met de Noorse influencer Annabel Rosendahl een puntige mid heel pump in velvet gemaakt. Het zijn nét geen flatjes, maar door de brede hak en het bandje erg goed draagbaar en hartstikke mooi.

Flattered x Annabel Rosendahl black velvet pumpsFlattered x Annabel pumps via Flattered 219 euro

” Ik ben geïnspireerd door de kleurrijke zonsondergang in LA. Het zachte velvet is een mooi contrast met de puntneus. De schoenen kan je dragen met jeans of onder een nette jurk” – Annabel

Deze schoenen zijn vrouwelijk, netjes maar nog steeds fashionable door het velvet. En precies wat Annabel zegt; wát je ook aantrekt bij deze schoenen en wát de gelegenheid ook is, alles past perfect. Zij kan het weten want Annabel gaat door het leven als een echte influencer. Altijd goed gekleed.

En reken er maar op dat deze pumps lekker lopen. Flattered begon ooit met het maken van stijlvolle schoenen voor in huis. Er kwamen steeds meer modellen en comfortabele flatjes is hun handelsmerk. Technisch gezien zijn dit mid heel pumps, maar ze lopen ongetwijfeld als flatjes!

Ik ben vooral helemaal weg van de fuchsia en okergele pumps.

Flattered x Annabel Rosendahl fuchsia velvet pumps Flattered x Annabel Rosendahl nude velvet pumps Flattered x Annabel Rosendahl olive velvet pumps

Shop deze schoenen via Flattered.se.

Vorige post Volgende post

Lees ook