Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Gucci Jordaan Loafers

Gucci Jordaan loafers black gold embroidery

Ik ga dit jaar ‘ontspullen’. Ik doe schoenen, tassen en kleding weg die ik niet draag. En van dat geld wil ik dingen kopen die ik écht ga dragen. Makkelijker gezegd dan gedaan maar dit is een van mijn goede voornemens voor 2018. En de Gucci Jordaan loafers zijn eigenlijk de perfecte klassieke loafers die ook nog eens lekker lopen. Win win! Dat ik hier nog niet eerder op was gekomen!

Gucci Jordaan loafers wool blackJordaan loafers met wol via Gucci 595 euro Gucci Jordaan loafers red Gucci Jordaan loafers blue Gucci Jordaan loafers blackJordaan loafers via Gucci 595 euro

Ik dook in de archieven en schreef al eens eerder over Gucci loafers. Maar dat was de oude ‘vintage’ variant. Inmiddels heeft Gucci een nieuw model: de Jordaan loafer. En die zijn inmiddels ook niet meer zo nieuw. Sterker nog, je ziet ze zó ontzettend veel dat ik al van vriendinnen heb gehoord dat ze er op uit zijn gekeken.

Maar wat mij betreft, blijven de Gucci Jordaan loafers een tijdloze aankoop. Toen ik mijn goudkleurige Marmont loafer kocht, heb ik de Jordaan ook gepast. En geloof mij, ik heb nog nooit zulke boterzachte schoenen gepast.

Ook heel populair zijn de slipperachtige loafers van Gucci zoals de Princetown slippers. En als je niet wil kiezen tussen dichte en open loafers dan is de Brixton iets voor jou. Die kan je op twee manieren dragen omdat het hielstuk niet is verstevigd. Vouw de achterkant naar binnen en je maakt van de Jordaan een Princetown loafer!

Gucci Brixton loafers Brixton via de Bijenkorf 595 euro

De grootste keus aan Jordaan loafers heb je op Gucci.com. Of breng een bezoekje aan de Gucci boetiek in Amsterdam of bij de Bijenkorf.

Vorige post Volgende post

Lees ook