Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Nike Air Max Thea sneakers

Nike Air Max Thea sneakers zwartIk ben al een tijdje op zoek naar nieuwe sneakers. Sneakers zijn toch wel het perfecte schoeisel als je snel zonder problemen van A naar B wilt gaan. Met zonder problemen bedoel ik geen afknellende tenen in te kleine (maar oh zo mooie) schoenen, hakken die tussen de stoep blijven steken of opkomende blaren van die nieuwe schoenen die je eigenlijk nog had moeten inlopen… Sneakers zijn ontzettend in dus het is de perfecte oplossing voor dit ‘probleem’ (en een prima reden om nieuwe schoenen te kopen). Dit all black paar Nike Air Max Thea sneakers staan per direct op mijn wishlist.Ik draag graag hakken, maar ik vind het altijd een crime om met hakken op de plaats van bestemming te komen. Ik neem altijd een extra paar schoenen (vaak sneakers) mee en als ik op de plaats van bestemming ben switch ik naar een paar hakken. Ik vind het zonde om mijn schoenen én mijn voeten in de vernieling te helpen tijdens het fietsen of het rennen naar de trein. In grote steden zoal New York en Londen zie je heel veel vrouwen met afgrijselijke sneakers in de metro, maar die worden op kantoor uiteraard geswitcht voor een mooi paar Louboutins.

Nike Air Max Thea sneakers zwartDe relatief nieuwe Nike Thea sneakers vind ik een mooie moderne versie van de alom bekende Nike Air sneakers. Ik vind ze minder grof dan het originele paar en een stuk vrouwelijker. Dat deze uitvoering ook helemaal zwart is is ook perfect voor mij. Ik houd niet zo van hele schreeuwerige felle neonkleurige sneakers die je nu ook veel ziet, al kan dat zeker ook leuk staan. Maar ik kies liever voor een subtielere versie. Nike heeft voor dit paar gespeeld met textuur in plaats van kleur. Zo bestaat de bovenkant uit een geweven patroon terwijl de rest van de schoen glad is, de achterkant is juist weer van geperforeerd leer. Mooie combinatie!

Nike Air Max Thea sneakers zwartDeze all black Nike Air Max Thea kosten 130 euro en zijn onder andere verkrijgbaar bij Net-a-Porter maar ook bij Zalando of bij je lokale sneakerboer.

Vorige post Volgende post

Lees ook